«Ο Μπουρούσης και ο Τζέιμς ξέρουν πως να νικήσουν εδώ»! (vid)

«Ο Μπουρούσης και ο Τζέιμς ξέρουν πως να νικήσουν εδώ»! (vid)
Ο Σίτο Αλόνσο παραδέχτηκε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατανοούν πλέον τη φιλοφοφία του Τσάβι Πασκουάλ και VTV Gasteiz κατέγραψε την προπόνηση των «πράσινων».

Ο Γιάννης Μπουρούσης εξελίχθηκε πέρσι στον νέο ήρωα της Μπασκόνια, έχοντας το ιδανικό supporting cast στο πρόσωπο του Μάικ Τζέιμς, ο οποίος ήλθε ως άγνωστος μεταξύ αγνώστων από τον Κολοσσό Ρόδου και πέτυχε συνεχή limit ups, με αποτέλεσμα να εξελιχθεί σε παίκτη του ενός εκατομμυρίου ευρώ!

Το VTV Gasteiz κατέγραψε την επιστροφή τους στη Fernando Buesa Arena και συνομίλησε με τους πρωταγωνιστές.

Ο προπονητής της Μπασκόνια, Σίτο Αλόνσο, παραδέχτηκε αρχικώς ότι ο Παναθηναϊκός εφαρμόζει πλέον τους κανόνες και τη φιλοσοφία του Τσάβι Πασκουάλ: «Ο Παναθηναϊκός παίζει πραγματικά καλά. Πλέον οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατανοούν καλύτερα τη φιλοσοφία του Τσάβι Πασκουάλ. Τον γνωρίζουμε καλά. Είναι ένας κόουτς που προετοιμάζει καλά τις ομάδες του πριν από τους αγώνες ενώ είναι εξαιρετικός στο κομμάτι του scouting. Το συνηδειτοποίησα στα προηγούμενα παιχνίδια ότι η ομάδα του κατανοεί ό,τι ζητάει ο προπονητής της. Ο Παναθηναϊκός παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ. Είναι μια κλασική ομάδα επιπέδου EuroLeague που έχει την εμπειρία κι έχει δυο παίκτες που ξέρουν πως να νικήσουν εδώ».

Από την πλευρά του, ο Καταλανός προπονητής των Κυπελλούχων Ελλάδας ανέφερε: «Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Όλες οι ομάδες έχουν τις ευκαιρίες τους. Έχουν απομείνει τρεις αγώνες. Δεν είναι πολλοί όμως όλα μπορούν να συμβούν. Είναι ένα σπουδαίο ματς για τις δυο ομάδες. Θα δούμε τι θα συμβεί στο τέλος. Θυμάμαι τα πάντα σε αυτό το γήπεδο. Την τελευταία φορά που βρέθηκα εδώ ήταν στα ημιτελικά της ACB. Όλα είναι ιστορία πια. Έχουμε μπροστά μας νέες καταστάσεις».

Ο Άνταμ Χάνγκα ανέφερε εκ μέρους των παικτών της Μπασκόνια: «Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα. Έχει πραγματικά καλούς παίκτες ενώ ξέρουμε ότι ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Μάικ Τζέιμς έχουν ένα πραγματικά σπέσιαλ παιχνίδι μπροστά τους. Επιστρέφουν και παίζουν σαν στο σπίτι τους, επομένως πρέπει να τους περιορίσουμε. Θεωρώ ότι είμαστε καλά προετοιμασμένοι, έχουμε τέσσερις σερί νίκες στην EuroLeague και πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα playoffs. Πρέπει να βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι».

Ο Ντιμίτρις Νίκολς τόνισε από την πλευρά των παικτών του Παναθηναϊκού: «Είναι ένα σπουδαίο ματς και για τις δυο ομάδες. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι και ότι έχουμε μπροστά μας μια μάχη. Θα παλέψουμε και θα είμαστε ανταγωνιστικοί, θα προσπαθήσουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα στο παρκέ».

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός με επιστροφή, αν ο Τζέιμς σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους.

Δείτε πλάνα από την προετοιμασία του Παναθηναϊκού στη Fernando Buesa Arena

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.