Αγραβάνης: «Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου»

Αγραβάνης: «Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου»
Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι και για την προσωπική του απόδοση.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού πρωταγωνίστησε στη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, μία νίκη η οποία χάρισε το πλεονέκτημα έδρας στην ομάδα του.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μίλησε στον Sport fm και ανέφερε:

Για το παιχνίδι στο Βελιγράδι: «Κάναμε μια κακή ήττα από τη Γαλατάσαραϊ και ήρθαμε αποφασισμένοι. Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι, δείξαμε ότι θέλαμε πολύ το ματς και πήραμε μια δύσκολη νίκη, έστω και στην παράταση. Εξασφαλίσαμε το πλεονέκτημα έδρας που είναι πολύ σημαντικό, αλλά τώρα αρχίζουν τα μεγάλα ματς και πρέπει ο καθένας να προσπαθήσει ακόμη παραπάνω και να βοηθήσει την ομάδα του».

Για το νεκρό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο: «Παίζει και ο αντίπαλος, όχι μόνο εμείς. Κι ο Ερυθρός Αστέρας ήθελε πολύ το ματς, έπαιζε σε μια τρομερή ατμόσφαιρα, ίσως την καλύτερη στην Ευρώπη. Επέστρεψαν στο ματς και πέρασαν μπροστά, αλλά αντιδράσαμε κι εμείς. Βγάλαμε κάποιες καλές άμυνες και ήρθε το μεγάλο σουτ του Γιώργου για να πάρουμε τη νίκη».

Για το καλάθι νίκης του Πρίντεζη: «Πραγματικά μόλις είδα τον Έρικ να πασάρει στον Γιώργο ήμουν σίγουρος πως θα πάει μέσα η μπάλα. Ο Γιώργος έβαλε ένα ακόμη μεγάλο σουτ, όπως τόσες φορές στην καριέρα του. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτόν και όλη την ομάδα».

Για την συνέχεια για τον Ολυμπιακό και το αν έχει προτιμήσεις για αντίπαλο στα πλέι-οφ: «Κοιτάμε μόνο τη Ρεάλ. Πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι, να βγάλουμε ενέργεια και να έχουμε συγκέντρωση. Είμαστε από τις ομάδες που δεν κοιτάζουν αντιπάλους. Το δείξαμε και σήμερα. Θέλαμε το πλεονέκτημα έδρας, το πήραμε, αλλά δεν επιλέγουμε αντίπαλο γιατί αν το κάνεις η μοίρα θα στο γυρίσει και θα χάσεις. Κοιτάμε να κερδίζουμε κάθε ματς και εφόσον έχουμε πλεονέκτημα μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο».

Για την δική του αγωνιστική άνοδο: «Η αλήθεια είναι πως έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση, είμαι πιο επιθετικός σε άμυνα και επίθεση και νιώθω πιο σίγουρος. Αυτό θέλω να το δείχνω στα παιχνίδια και να βοηθώ την ομάδα μου. Τίποτα παραπάνω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.