Πρίντεζης: «Λίγο άσχημα που νικήσαμε τα αδέρφια μας» (vid)

Gazzetta team
Πρίντεζης: «Λίγο άσχημα που νικήσαμε τα αδέρφια μας» (vid)
Στις αδερφικές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων στάθηκε ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα Γιώργος Πρίντεζης, τονίζοντας πως είναι λίγο στεναχωρημένος που κέρδισαν τα αδέρφια τους.

Με ένα ακόμα μαγικό πεταχτάρι ο Πρίντεζης έδωσε τη νίκη που εξασφαλίζει το πλεονέκτημα έδρας ως το φάιναλ φορ στον Ολυμπιακό. Ο διεθνής φόργουορντ ωστόσο με δηλώσεις του σε Σέρβους δημοσιογράφους μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στάθηκε στις αδερφικές σχέσεις των οπαδών των δύο ομάδων αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Ερυθρός Αστέρας είναι καλή ομάδα, άξιζε κι αυτή τη νίκη. Έπαιξε σαν ομάδα. Νιώθω λίγο άσχημα που τους νικήσαμε, γιατί είμαστε σαν αδέρφια, σαν οικογένεια και οι οπαδοί μας έχουν τρομερή σχέση. Όμως ένα παιχνίδι είναι παιχνίδι και όταν αγωνίζεσαι πρέπει να δίνεις το καλύτερο για την ομάδα σου».

Για το πεταχτάρι που έδωσε τη νίκη: «Όταν ένα παιχνίδι φτάνει στο τέλος του, πρέπει να είσαι έτοιμος να πάρεις το σουτ. Αυτό έκανα κι εγώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.