To καλωσόρισμα στον Μπουρούση και η «πράσινη» προπόνηση (pics & vids)

Γιώργος Κούβαρης
To καλωσόρισμα στον Μπουρούση και η «πράσινη» προπόνηση (pics & vids)
Ο Παναθηναϊκός προπονήθηκε στην «Fernando Buesa Arena» όπου το βράδυ της Πέμπτης (23/3, 22:00) καλείται να αποδράσει με το «διπλό» προκειμένου να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της 4ης θέσης για το πλεονέκτημα της έδρας.

ΒΙΤΟΡΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΡΗΣ

Ο Γιάννης Μπουρούσης (κατά πρώτο λόγο) και ο Μάικ Τζέιμς (κατά δεύτερο) είναι τα κεντρικά πρόσωπα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια!

Αμφότεροι επιστρέφουν στο γήπεδο όπου μεγαλούργησαν τη περσινή χρονιά, οδηγώντας την ομάδα της Βιτόρια στο Final-4 της Euroleague ύστερα από εννέα χρόνια.

Τα περισσότερα φώτα συγκέντρωσε ο Γιάννης Μπουρούσης, τον οποίο υποδέχθηκαν με ανοικτές τις αγκάλες οι άνθρωποι της Μπασκόνια κατά την άφιξή του για τη προπόνηση. Ο Έλληνας σέντερ είχε την ευκαιρία να... ξεσκονίσει τα ισπανικά του και να νιώσει ξανά σαν το σπίτι του. Μάλιστα έβγαλε και την αναμνηστική selfie μαζί με τον Αμερικανό γκαρντ.

Επιπλέον όλοι ήθελαν μια δήλωση από τον πρώην παίκτη της ισπανικής ομάδας και εκείνος φυσικά δεν τους χάλασε το χατήρι.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τη Μπασκόνια, ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και συμπεριέλαβε 13 παίκτες στην αποστολή. Στόχος δεν είναι άλλος από το μεγάλο διπλό που ψάχνει εδώ και καιρό ο Παναθηναϊκός Superfoods, με το οποίο θα κάνει ένα μεγάλο βήμα για το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs.