Συμμαχία Πόποβιτς-Κερ: «Ναι στη συρρίκνωση της regular season!»

Gazzetta team
Συμμαχία Πόποβιτς-Κερ: «Ναι στη συρρίκνωση της regular season!»

bet365

Σύμφωνοι στην μείωση των παιχνιδιών της regular season- ακόμα και αν μειωθούν οι μισθοί τους- δήλωσαν οι Στιβ Κερ, Γκρεγκ Πόποβιτς και Ρικ Καρλάιλ, αποσκοπώντας σε μια λύση σχετικά με το θέμα της ξεκούρασης των παικτών λίγο πριν τα playoffs.

Η συρρίκνωση του προγράμματος της regular season με σκοπό να μην ξαναυπάρξουν θέματα με την ξεκούραση πρωτοκλασάτων παικτών, είναι κάτι που σκέφτεται το NBA.

Κορυφαίοι προπονητές της λίγκας, όπως οι Ρικ Καρλάιλ, Γκρεγκ Πόποβιτς και Στιβ Κερ είναι σύμφωνοι με ένα τέτοιο μέτρο.

«Δεν πρόκειται να εναντιωθώ σε κάτι τέτοιo ακόμα και αν υποστώ μείωση μισθού. Πάντως δεν βλέπω να εφαρμόζεται εύκολα. Το συγκεκριμένο θέμα απαιτεί σωστή αντίληψη για να παρθεί η καλύτερη απόφαση για τη λίγκα», δήλωσε πρώτα ο προπονητής των Ουόριορς, με τον ομόλογο του στους Μάβερικς να επισημαίνει:

«Δεν είναι εύκολη απόφαση. Όταν προπονείς τους παίκτες σου έχεις σαφή αίσθηση από τα επίπεδα της ενέργειας και της αντοχής τους. Πολλές φορές η ξεκούραση των καλύτερων παικτών παίζει μεγάλο ρόλο για μια επιτυχημένη χρονιά. Επίσης θα πρέπει να σκεφτούμε την επένδυση που έχει κάνει η τηλεόραση στο NBA», ήταν τα λόγια του Ρικ Καρλάιλ.

Όσον αφορά τον head coach των Σπερς, ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με τους άλλους δύο: «Όλοι οι εμπλεκόμενοι με το NBA είναι έξυπνοι άνθρωποι και γνωρίζουν τι θα πρέπει να γίνει για το καλό της λίγκας. Πρέπει να προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την κατάσταση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα