Μπρατσιάκος: «Το Σάββατο μας περιμένει ένας ακόμα τελικός»

Gazzetta team
Μπρατσιάκος: «Το Σάββατο μας περιμένει ένας ακόμα τελικός»

bet365

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος μίλησε για το ματς της Κύμης με τον Άρη (25/3, 17:00), τονίζοντας πως πρόκειται για την αναμέτρηση της χρονιάς για την ομάδα του.

Η Κύμη υποδέχεται τον Άρη για την 23η αγωνιστική της Basket League και ο Βασίλης Μπρατσιάκος επισήμανε την σπουδαιότητα της αναμέτρησης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«To Σάββατο μας περιμένει ένας ακόμα τελικός. Αυτό θα είναι ίσως το ματς της χρονιάς για εμάς, καθώς με νίκη θα εξασφαλίσουμε κατά μεγάλο ποσοστό την παρουσία μας στην Stoiximan.gr Basket League και για την επόμενη σεζόν. Το έργο μας βέβαια κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι, αφού αντίπαλος μας θα είναι ο Άρης, μια ομάδα υψηλής ποιότητας. Κάθε αναμέτρηση μαζί τους είναι ένα σπουδαίο από μόνο του γεγονός, πόσο μάλλον τώρα που παίζεται για εμάς όλη η χρονιά! Θέλουμε να είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί στο συγκεκριμένο παιχνίδι και να δείξουμε ότι δικαιούμαστε να είμαστε στο υψηλότερο επίπεδο. Είμαστε αισιόδοξοι και είναι σίγουρο ότι θα τα δώσουμε όλα για την νίκη. Ο βαθμός δυσκολίας όμως της αναμέτρησης είναι τεράστιος και για αυτό έχουμε ανάγκη να σταθούν για μια ακόμα φορά μαζικά στο πλευρό μας οι φίλαθλοι όλης της Εύβοιας. Όλοι μαζί σαν μια γροθιά θα πετύχουμε την υπέρβαση. Σας περιμένουμε το Σάββατο στο κλειστό της Κανήθου»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα