Το Λαύριο συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»

Το Λαύριο συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»

Gazzetta team
Το Λαύριο συμμετέχει στην «Ώρα της Γης»

bet365

Στην εκστρατεία της WWF «Η Ώρα της Γης» θα πάρει μέρος και φέτος το Λαύριο και καλεί τους φιλάθλους του κι όχι μόνο να πράξουν το ίδιο.

Το παγκόσμιο ταμείο για τη φύση ευαισθητοποιεί και φέτος τους πολίτες όλου του κόσμου, στέλνοντας το Σάββατο (25/03) μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος μέσω της «Ώρας της Γης». Στην καμπάνια θα συμμετάσχουν και η ΚΑΕ Λαύριο, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της.

«Προσκαλούμε όλους τους φίλους της ομάδας το Σάββατο 25 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ. να σβήσουν τα φώτα και να στείλουν αποφασιστικό μήνυμα συμμετοχής για την προστασία του περιβάλλοντος. Ευαισθητοποιούμαστε και συμμετέχουμε ενεργά στην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF «Η Ώρα της Γης», το μεγαλύτερο γεγονός ενάντια στην κλιματική αλλαγή, σε μια προσπάθεια για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Το σβήσιμο των φώτων για μία ώρα θα είναι απλώς ένα συνθηματικό. Ένα σινιάλο όσων δηλώνουν ότι συμμετέχουν στον αγώνα για την προστασία του περιβάλλοντος. Σάββατο 25 Μαρτίου 2017: 20.30-21.30 καλούμαστε να πάρουμε μέρος στην «Ώρα της Γης» και να ενωθούμε με τον υπόλοιπο πλανήτη για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, στέλνοντας έτσι το δικό μας συμβολικό μήνυμα. #earthhour».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα