Μπαρτζώκας: «Έχουμε λίγες πιθανότητες αλλά είμαστε Μπαρτσελόνα»

Μπαρτζώκας: «Έχουμε λίγες πιθανότητες αλλά είμαστε Μπαρτσελόνα»

Μπαρτζώκας: «Έχουμε λίγες πιθανότητες αλλά είμαστε Μπαρτσελόνα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στο μοναδικό θετικό που θα προκύψει στην περίπτωση που η Μπαρτσελόνα δεν καταφέρει να προκριθεί στα playoffs της EuroLeague,

Τα πράγματα είναι απλά σε ό,τι αφορά την Μπαρτσελόνα και την πορεία τους στην εφετινή EuroLeague. Αν η Αναντολού Εφές κερδίσει τη Ζαλγκίρις (21/3, 20:00), οι Καταλανοί αποκλείονται και μαθηματικά από τη συνέχεια όμως ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε ότι οι «μπλαουγκράνα» θα εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους.

«Όπως έχω επαναλάβει αρκετές φορές, το πρόγραμμα είναι ιδιαίτερα δύσκολο για όλες τις ομάδες. Οι παίκτες δεν μπορούν να αγωνίζονται στο μάξιμουμ σε κάθε ματς. Πλέον έχουμε το μυαλό μας στον αγώνα με τη Ρεάλ . Το μοναδικό θετικό που προκύπτει στην περίπτωση του αποκλεισμού είναι ότι θα στραφούμε 100% στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σίγουρα θέλουμε να προκριθούμε στα playoffs της EuroLeague όμως αν δεν τα καταφέρουμε, θα έχουμε περισσότερες προπονήσεις στη διάθεσή μας. Δείτε, για παράδειγμα, πόσες ήττες έχει η Ρεάλ στη Liga Endesa. Έχει επτά, όπως εμείς και η Μπασκόνια. Οι ισπανικές ομάδες που συμμετέχουν στην EuroLeague και το EuroCup... υποφέρουν στο εθνικό πρωτάθλημα. Έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά είμαστε Μπαρτσελόνα» τόνισε ο Έλληνας κόουτς των Καταλανών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.