Μπλέιζερς - Μπακς: 90-93

Φώτης Καρακούσης
Μπλέιζερς - Μπακς: 90-93

bet365

Μαγικός Αντετοκούνμπο για ακόμα μία φορά! Ο Greek Freak οδήγησε τους Μπακς σε νίκη μέσα στο Πόρτλαντ επί των Μπλέιζερς με 93-90 ρίχνοντας μαγική τάπα στον Λίλαρντ 9 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με το σκορ να είναι 90-93. Ακόμα πιο κοντά στα playoffs τα... ελάφια που έφτασαν το 35-35.

Τελικά όντως αυτός ο άνθρωπος, αυτός ο παίκτης δεν έχει ταβάνι και μας το δείχνει συνέχεια με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Για την ακρίβεια δεν το δείχνει μόνο σε εμάς, αλλά και στο όλο το NBA, σε όλο τον κόσμο του μπάσκετ, που στο πρόσωπό του βλέπουν έναν μελλοντικό σούπερ σταρ. Ναι καλά καταλάβατε, μιλάμε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που ακόμα μία φορά έκανε απίστευτα πράγματα, οδηγώντας τους Μπακς σε τεράστιας σημασίας νίκη επί των Μπλέιζερς στο Πόρτλαντ με 93-90.

Μια νίκη που φέρνει τα... ελάφια στο 35-35 και στην 7η θέση και πλέον όχι απλά βρίσκονται πιο κοντά στα playoffs, αλλά μπορούν να φτάσουν μέχρι και την 5η θέση. Το σίγουρο πάντως είναι πως θα το παλέψουν, όπως και το ότι ηγέτης τους θα είναι ο «Greek Freak». Όπως ήταν και σήμερα, δίνοντας με μια φάση τη νίκη στην ομάδα του.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ρεάλ Μ. - Μπαρτσελόνα.

Η αναμέτρηση ήθελε 9 δευτερόλεπτα να ολοκληρωθεί και οι Μπακς επικρατούσαν με 93-90. Στο σημείο εκείνο ο Λίλαρντ (όχι κάποιος τυχαίος) κάνει ντράιβ θέλοντας να μειώσει στον πόντο, όμως λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Γιάνναρος σηκώθηκε στον... Θεό και με μια μεγαλοπρεπή τάπα, ουσιαστικά τελείωσε το ματς και έδωσε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Συνολικά ο Έλληνας σταρ είχε 22 πόντους με 6/7 βολές και 8/20 δίποντα. Κατέβασε επίσης 8 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, έκανε 1 κλέψιμο και έριξε και 2 τάπες, η μία εξ' αυτών ήταν αυτή που έδωσε και τη νίκη στην ομάδα του. Καθόλου άσχημα θα λέγαμε. Πολύ καλή απόδοση και για τον Μίντλετον ο οποίος πέτυχε 26 πόντους, ενώ κανείς άλλος από τους νικητές δεν έφτασαν τον διψήφιο αριθμό.

Για τους ηττημένους που έχασαν ευκαιρία να φτάσουν τους Νάγκετς στην 8η θέση της Δύσης, ο Λίλαρντ με 31 πόντους ήταν ασταμάτητος μέχρι να τον σταματήσει εμφατικά ο Γιάνναρος και τον ακολούθησε ο ΜακΚόλουμ με 21.

 

NBA Τελευταία Νέα