Διάψευση των Ουόριορς: «Οι Θάντερ ήταν κύριοι»!

Gazzetta team
Διάψευση των Ουόριορς: «Οι Θάντερ ήταν κύριοι»!

bet365

Οι Ουόριορς διέψευσαν πως έχουν παράπονα απο την υποδοχή που επιφύλαξαν οι Θάντερ, στην επιστροφή του Κέβιν Ντουράντ στην Οκλαχόμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, οι Ουόριορς ήταν εξοργισμένοι απο την αντιμετώπιση που είχε ο Κέβιν Ντουράντ στην πρώτη του επιστροφή στην Οκλαχόμα ως αντίπαλος των Θάντερ, όμως οι δηλώσεις των Στιβ Κερ και Στεφ Κάρι ήρθαν να κατευνάσουν τα πνεύματα.

«Δεν συμφωνώ με αυτή τη φημολογία. Ο γενικός διευθυντής των Θάντερ είναι φίλος μου, ενώ ξέρω και τον πρόεδρο τους. Οι Θάντερ λειτουργούν εκπληκτικά σαν οργανισμός. Απορώ για αυτές τις φήμες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Έχουμε αμοιβαίο σεβασμό με την ομάδα της Οκλαχόμα», τόνισε ο προπονητής των «πολεμιστών».

Την δική του άποψη εξέφρασε ο Στεφ Κάρι: «Αυτό το δημοσίευμα είναι κωμικό. Όλοι οι παίκτες απλά προσπαθούμε να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να απολαύσουμε το μπάσκετ. Το πρωί που ξύπνησα, προσπάθησα να καταλάβω πόσο γελοίο ήταν αυτό που μόλις είχα διαβάσει».

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν το παιχνίδι (21/3, 02:00,) των δύο ομάδων στην «Chesapeake Energy Arena».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα