Με ή χωρίς Ρίβερς οι Μάτζικ διώχνουν τον GM τους!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΛΑΝΤΟ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ

Με ή χωρίς Ρίβερς οι Μάτζικ διώχνουν τον GM τους!

Οι Ορλάντο Μάτζικ σκέφτονται να λύσουν τη συνεργασία τους με τον γενικό τους διευθυντή, Ρομπ Χένιγκαν, ακόμα και αν ο Ντοκ Ρίβερς δεν επιστρέψει στη Φλόριντα για να αναλάβει ανώτατο διοικητικό πόστο.

Με ή χωρίς Ρίβερς οι Μάτζικ διώχνουν τον GM τους!

Το Ορλάντο αγνοεί τα... playoffs εδώ και μια πενταετία, με την διοίκηση της ομάδας να εξετάζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνει διορθωτικές κινήσεις. 

Ο general manager, Ρομπ Χένιγκαν θεωρείται ο υπαίτιος αυτής της κατάστασης σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται απο τη διοίκηση, αφού απο τη στιγμή που ανέλαβε τη συγκεκριμένη θέση, οι Μάτζικ δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν στην postseason.

Σύμφωνα με τη φημολογία στους κύκλους του NBA, μάλιστα οι «μάγοι» φέρονται να έχουν βολιδοσκοπήσει τον Ντοκ Ρίβερς, ο οποίος άρχισε την προπονητική του καριέρα απο τον πάγκο της ομάδας. 

Βέβαια ο προπονητής των Κλίπερς απέκλεισε το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο Ορλάντο.

«Είχα παρελθόν στο Ορλάντο, αλλά πλέον δεν σκέφτομαι να πάω εκεί στο μέλλον. Το μέλλον μου είναι στους Κλίπερς», δήλωσε με νόημα ο κόουτς που οδήγησε τους Σέλτικς στον τίτλο του 2008.

Ο Χένιγκαν ήταν αυτός που προσέλαβε τον νυν προπονητή της ομάδας,  Φρανκ Φόγκελ και αυτός που αποφάσισε τις ανταλλαγές που έστειλαν τον Ιμπάκα στο Τορόντο και τον Ολαντίπο στους Θάντερ, δύο κινήσεις που αποδυνάμωσαν τους Μάτζικ.

 

 

Best of internet