Καλάθης: «Σημαντικός ο Γκιστ, μας βοηθάει»!

Γιώργος Κούβαρης
Καλάθης: «Σημαντικός ο Γκιστ, μας βοηθάει»!
Ο Νικ Καλάθης μίλησε για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (21/03, 21:15), αλλά και για την σημαντική συνεισφορά του Τζέιμς Γκιστ στο παιχνίδι.

Ο Νικ Καλάθης έκανε λόγο για την σημαντική επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ στον Παναθηναϊκό και μίλησε για την αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (21/03, 21:15).

Αρχικά, είπε για το ματς: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε, ιδίως στην έδρα μας. Αν έχετε δει τα παιχνίδια τους, θα έχετε δει πως είναι μαχητικοί σε όλα, τα περισσότερα στην έδρα τους ήταν κλειστά. Είναι σκληρή ομάδα, με καλό προπονητή και καλούς παίκτες. Αλλά κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο, είτε με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο. Πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Αναφορικά με τον Τζέιμς Γκιστ, υποστήριξε: «Είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς, κάνει πολλά στο παρκέ. Είναι καλό να είμαστε υγιείς, να είμαστε στο 100%. Μπορούμε να 'χουμε διαφορετικά σχήματα, να κάνουμε διάφορα πράγματα. Προσωπικά για εμένα, ο Τζέιμς είναι παίκτης του pick n' roll, πάει με δύναμη προς το καλάθι. Αλλά δεν είναι μόνο πως τελειώνει τα alley oops, το σημαντικό είναι πως δημιουργεί ελεύθερα σουτ για τους συμπαίκτες του. Μας βοηθά πολύ».