ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (21/03, 21:15)

Νίκολς: «Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας στην Euroleague»

Ο Ντιμίτρι Νίκολς δεν υποτιμά την Αρμάνι Μιλάνο, τόνισε πως τα πράγματα θα είναι δύσκολα και εκθείασε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Νίκολς: «Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας στην Euroleague»

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την διόλου αμελητέα Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (21/03. 21:15) και ο Ντιμίτρι Νίκολς μίλησε για την αναμέτρηση.

Αρχικά είπε: «Παίζουμε εξαιρετικά στην έδρα μας, έχουμε μεγάλη ενέργεια και προφανώς έχουμε τους καλύτερους οπαδούς στην Ευρώπη. Συνεπώς αυτό μας βοηθά. Παίζουμε καλά στο γήπεδό μας, αυτό κάνουμε όλη τη χρονιά και αυτό θέλουμε να κάνουμε μέχρι το τέλος, όπως και στο παιχνίδι με την Αρμάνι».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, ανέφερε: «Σίγουρα η Αρμάνι είναι πιο επικίνδυνη από τη στιγμή, μιας και δεν έχει στόχους. Δεν έχουν τίποτα να χάσουν, είναι απλά άλλο ένα παιχνίδι και θα προσπαθήσουν να μας "κλέψουν" τη νίκη. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι. Δεν υπάρχει εύκολη ημέρα στην Euroleague, ούτε εύκολος αγώνας. Πρέπει να βγούμε έξω και να παλέψουμε. Αυτό πρέπει να κάνουμε σε κάθε ματς. Να είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε».