Μπουρούσης: «Από τα σημαντικότερα "γρανάζια" ο Γκιστ»

Μπουρούσης: «Από τα σημαντικότερα "γρανάζια" ο Γκιστ»

Μπουρούσης: «Από τα σημαντικότερα "γρανάζια" ο Γκιστ»

bet365

Ο Γιάννης Μπουρούσης αναδείχθηκε για τέταρτη φορά φέτος MVP της Basket League, αλλά προτίμησε να αφήσει τον εαυτό του στην... άκρη.

Ο Έλληνας σέντερ πήρε τον τίτλο του Πολυτιμότερου Παίκτη της αγωνιστικής στην Α1, αφού είχε 20 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο και 0 λάθη, σε 20:09 που αγωνίστηκε κόντρα στο Λαύριο, και συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ranking.

Ο Μπουρούσης, ωστόσο, προτίμησε να αναφερθεί στις νίκες του Παναθηναϊκού και την σημαντική επιστροφή του Γκιστ, παρά στον εαυτό του.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στον ΕΣΑΚΕ:

«Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου για τέταρτη φορά την φετινή σεζόν σε MVP της αγωνιστικής σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού επί του Λαυρίου DHI;

Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για μένα μπροστά στις νίκες της ομάδας, όπως έχω αναλύσει και τις προηγούμενες φορές όπου έλαβα τον αντίστοιχο τίτλο.

Θεωρείς ότι η πολύ καλή εμφάνιση σου απέναντι στο Λαύριο DHI θα σε βοηθήσει να βρεις ρυθμό ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν;

Δεν νομίζω ότι χρειαζόμουν την εμφάνιση απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Λαυρίου για τη συνέχεια. Σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα προσπαθώ για το καλύτερο και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, προκειμένου να βοηθάω την ομάδα μου.

Η επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ πόσο επιδρά στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού, ενόψει της περιόδου στην οποία θα κριθούν οι τίτλοι της Basket League και της Euroleague;

Ο Τζέιμς είναι από τα πιο σημαντικά γρανάζια της… μηχανής μας, σε άμυνα και επίθεση, και όλοι είμαστε χαρούμενοι που επέστρεψε κοντά μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα