Αυξημένα μέτρα στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (26/03, 19:00)

Αυξημένα μέτρα στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Αυξημένα μέτρα στο ντέρμπι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Αυξημένα και αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό (26/03, 19:00), όπως ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Όπως και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, έτσι και με τον Παναθηναϊκό, τα μέτρα ασφαλείας στο ΟΑΚΑ θα είναι αυξημένα, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Η «Βασίλισσα» εξέδωσε ανακοίνωση και τονίζει πως θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος περιμετρικά του γηπέδου και δίνει οδηγίες στους οπαδούς της σχετικά με την αναμέτρηση.

Η ανακοίνωση:

Ηρακλής και Πλατανιάς έχουν έρθει 4 φορές σερί ισόπαλοι με 1:1, 0:0, 0:0 και 0:0. Πόσο θα λήξει το ματς αυτή τη φορά;

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα (20/03) στο ΟΑΚΑ η σύσκεψη για τα Μέτρα Ασφαλείας της αναμέτρησης της Κυριακής (26/03, 19:00) ΑΕΚ - Παναθηναϊκός.

Με εντολή της Αστυνομίας υπογραμμίζεται, ότι για άλλη μια φορά τα μέτρα θα είναι αυξημένα. Καλούνται οι φίλοι της ΑΕΚ, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα να μην πλησιάσουν στο γήπεδο αν δεν έχουν εισιτήριο.  Θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος περιμετρικά του ΟΑΚΑ.

Για άλλη μία φορά, η ΑΕΚ B.C. καλεί τους οπαδούς της ομάδας να προμηθευτούν έγκαιρα, και από τις προηγούμενες ημέρες εισιτήριο, και να σπεύσουν νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να μην προκληθεί συνωστισμός.

Υπενθυμίζεται, ότι ανήμερα της 25ης Μαρτίου, η διάθεση εισιτηρίων θα πραγματοποιείται μόνο διαδικτυακά».

Best of internet