Μπρατσιάκος: «Ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο»

Μπρατσιάκος: «Ικανοποιημένος από το δεύτερο ημίχρονο»

bet365

Ο προπονητής της Κύμης, Βασίλης Μπρατσιάκος αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Η Κύμη έπαιξε καλό μπάσκετ μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο αυτό δεν ήταν αρκετό να της χαρίσει τη νίκη στην Πυλαία επί του ΠΑΟΚ.

Ο Βασίλης Μπρατσιάκος στις δηλώσεις του μετά ανέφερε, «Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο και θεαματικό παιχνίδι. Πιστεύω ότι ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Θέλαμε να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε πολύ με τις προσθήκες των Σόμπι και ΜακΦάντεν και αν αυτούς του παίκτες από την αρχή και δεν είχε την Ευρώπη θα είχε πολύ καλύτερη εικόνα στο πρωτάθλημα.

Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα. Ήμασταν πολύ κακοί στο δεύτερο δεκάλεπτο, κάνοντας λάθη και χάνοντας αμυντικά ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποια αμυντικά τρικ, τρέξαμε λίγο παραπάνω και βάλαμε τα κορμιά μας στη φωτιά και αν δεν κάναμε κάποια λάθη, ίσως καταφέρναμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Όσο δυσαρεστημένος είμαι από το πρώτο ημίχρονο, άλλο τόσο ευχαριστημένος είμαι από το δεύτερο μέρος».

Για το αν ήταν το μυαλό του στον αγώνα της Δόξας Λευκάδας με τον Απόλλωνα Πάτρας: «Ήταν το μυαλό μας εκεί, δεν θέλω να κρυφτώ, αλλά αυτό που μας ενδιέφερε ήταν το δικό μας αποτέλεσμα. Ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς η νίκη της Δόξας και θα ήταν πολύ καλύτερα για εμάς αν συνδυαζόταν με μία δική μας νίκη, για να κλειδώναμε από τώρα την παραμονή. Πλέον, χρειαζόμαστε κάποιες νίκες ακόμα».

Ο Παναγιώτης Κατράνας εκ μέρους των συμπαικτών του ανέφερε... «Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη νίκη. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα είναι καλύτερος, καθώς ολοκληρώθηκαν οι ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις. Προσπαθήσαμε πάρα πολύ σήμερα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Όταν ο ΠΑΟΚ παίρνει μία μεγάλη διαφορά, είναι πολύ δύσκολη για κάποια ομάδα να επιστρέψει. Εμείς τα καταφέραμε και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί σε 2-3 επιθέσεις θα μπορούσαμε να «κλέψουμε» κάτι.

Θέλουμε μία νίκη στο επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, στο οποίο με την βοήθεια του κόσμου θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και να κλειδώσουμε την παραμονή. Είμαστε καλά και έχουμε καλή ψυχολογία, αφού ξεπεράσαμε τα προβλήματα των προηγούμενων εβδομάδων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα