Χάουαρντ: «Όλα άρχισαν όταν με κορόιδεψαν στο Ορλάντο!»

Χάουαρντ: «Όλα άρχισαν όταν με κορόιδεψαν στο Ορλάντο!»

Gazzetta team
Χάουαρντ: «Όλα άρχισαν όταν με κορόιδεψαν στο Ορλάντο!»

bet365

Τεσσεράμισι χρόνια μετά την αποχώρηση του από το Ορλάντο, ο Ντουάιτ Χάουαρντ, λύνει τη σιωπή του και αποκαλύπτει τι τον οδήγησε στη έξοδο από τον οργανισμό των Μάτζικ, τι συνέβη στο Λος Άντζελες με τον Κόμπι και γιατί δεν τα «βρήκαν» με τον Χάρντεν στο Χιούστον.

Η φετινή χρονιά τον βρίσκει στην Ατλάντα για λογαριασμό των Χοκς.

Όμως όλα άρχισαν από το Ορλάντο, το οποίο όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε δεν ήταν αξιόπιστο απέναντι του.

Ο λόγος για τον Ντουάιτ Χάουαρντ, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο «The Undefeated» και ήταν αποκαλυπτικός, μιλώντας για όλους τους σταθμούς της καριέρας του.

Το ψέμα των Μάτζικ

Στην αρχή μίλησε για τον λόγο της αποχώρησης του από το Ορλάντο: «Δεν έχει να κάνει με τον κόουτς Σταν Βαν Γκάντι ούτε με τους παίκτες του Ορλάντο. Απλά ήμουν πολύ άνετος εκεί και ήθελα να πετύχω περισσότερα πράγματα. Ήθελα να αναπτυχθώ στο χώρο του μπάσκετ».

Συνέχισε λέγοντας: «Ήθελα να αλλάξω τον τρόπο που η πόλη του Ορλάντο έβλεπε το μπάσκετ. Αυτός ήταν ο στόχος μου. Είχαμε μια ομάδα από σπουδαίους παίκτες, όπως ο Νέλσον, ο Τούρκογλου. Όμως όταν κάποια στιγμή κατάλαβα πως δεν μπορώ να το πετύχω αυτό, πληγώθηκα μέσα μου».

Ακόμα στάθηκε στην επιλογή των Μάτζικ να μην τον ανταλλάξουν όπως του είχαν υποσχεθεί: «Η διοίκηση μου είχε πει πως θα με ανταλλάξει. Όμως εκεί που περίμενα να συμβεί αυτό, η απόφαση τους άλλαξε. Πριν από το lockout του 2011 τους είχα ζητήσει να με στείλουν στο Μπρούκλιν. Όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε, ενώ το είχα δεδομένο. Προσπάθησα να μην δώσω έκταση στο θέμα. Όλο αυτό γιγαντώθηκε από τον Τύπο».

Τα προβλήματα επικοινωνίας με τον Χάρντεν

Ξεχωριστό κεφάλαιο για τον νυν σέντερ των Χοκς είχε και η μεταπήδηση του στους Ρόκετς. Εκεί συνάντησε τον Τζέιμς Χάρντεν, όμως οι δυο τους δεν κατάφεραν να συνδυαστούν αρμονικά.

«Πολλοί είπαν πως έχω προσωπικά θέματα με τον Χάρντεν. Αυτό είναι κάτι που δεν ισχύει. Απλά είχαμε κάποια μικρά προβλήματα επικοινωνίας. Αντί να τα λύσουμε μόνοι μας, αφήσαμε τους άλλους να μιλάνε για μας».

Τελείωσε τα λεγόμενα του για τον «μούσια», δείχνοντας πως έχει εξαιρετική άποψη για αυτόν: «Πάντα πίστευα πως ο Χάρντεν ήταν ένας εξαιρετικός παίκτης. Όταν τον γνώρισα κατάλαβα πως είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος».

Εμπειρία ζωής να παίζεις δίπλα στον Κόμπι

Η συνέντευξη μοιραία οδηγήθηκε και στη σχέση του με τον Κόμπι Μπράιαντ, καθώς τα χνώτα τους δεν ταίριαξαν ποτέ στο Λος Άντζελες. Όμως ο «superman» αρνήθηκε πως είχες κακές σχέσεις με τον «black mamba».

«Δεν είχα κανένα θέμα με τον Κόμπι. Τότε στην ομάδα ήταν και ο Νας. Ήταν ευτύχημα για μένα να βρίσκομαι εκεί. Ήθελα να ρουφήξω εμπειρία και γνώσεις από αυτούς και μετά να την μεταλαμπαδεύσω στις επόμενες γενιές».

 

NBA Τελευταία Νέα