Χαραλαμπόπουλος: «Μας χαροποίησε η νίκη και η επιστροφή Γκιστ»

Gazzetta team
Χαραλαμπόπουλος: «Μας χαροποίησε η νίκη και η επιστροφή Γκιστ»

bet365

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος γράφει για τη σημαντική νίκη επί της Ρεάλ, την επιστροφή Γκιστ και την αναμέτρηση με το Λαύριο (18/3, 21:00) που δεν πρέπει να υποτιμήσουν.

Το blog του Βασίλη Χαραλαμπόπουλο στο esake.gr:

«Καλησπέρα σας,

Μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα, η ομάδα μας επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα απέναντι σε έναν πολύ σπουδαίο αντίπαλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι αναμφίβολα μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, αν όχι η κορυφαία, οπότε σίγουρα είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να την κερδίσουμε.

Μπήκαμε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και ακολουθήσαμε το πλάνο μας σε άμυνα και επίθεση. Καταφέραμε να περιορίσουμε τα ατού της αντίπαλης ομάδας και με σωστές επιλογές στα τελευταία λεπτά να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Γνωρίζαμε πριν τον αγώνα ότι έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα έπρεπε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό θεωρώ πως έπαιξε η παρουσία του κόσμου μας που για ένα ακόμη σημαντικό ματς γέμισε το γήπεδο και στήριξη την ομάδα, δίνοντάς της την απαιτούμενη ώθηση ώστε να φτάσει στη νίκη.

Η νίκη μας χαροποίησε όλους, όπως και η επιστροφή του Τζέιμς σε έναν αγώνα Ευρωλίγκας. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα και ένα εξαιρετικό παιδί και όλοι χαιρόμαστε που βγήκε ακόμη πιο δυνατός έπειτα από την περιπέτεια που πέρασε!

Το βεβαρυμένο αγωνιστικό μας πρόγραμμα μας υποχρεώνει να μην ασχοληθούμε άλλο με αυτό το παιχνίδι. Η επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει δύο εξίσου κρίσιμες αναμετρήσεις για την Ευρωλίγκα, αν και πρώτα μας απασχολεί το ματς με το Λαύριο.

Όπως έχω ξαναγράψει αρκετές φορές, δεν πρέπει να υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που ουσιαστικά έχει καταφέρει να εξασφαλίσει από νωρίς την παραμονή στην κατηγορία και θα έρθει στο ΟΑΚΑ χωρίς άγχος. Επιβάλλεται να μπούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι ώστε να μην απειληθούμε.

Τα ξαναλέμε την επόμενη εβδομάδα

Βασίλης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα