Μιχάλογλου: «Να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο»

Gazzetta team
Μιχάλογλου: «Να δείξουμε ανταγωνιστικό πρόσωπο»

bet365

Ο Αντώνης Μιχάλογλου απογοητεύτηκε που δεν κατάφεραν να δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο στην έδρα του Λαυρίου και κόντρα στην ΑΕΚ (18/3, 17:00) θέλει να δείξουν καλή εικόνα.

Το blog του Αντώνη Μιχάλογλου στο esake.gr:

«Καλησπέρα σε όλους!!

Άλλη μια αγωνιστική που ερχόμασταν με πολύ καλή ψυχολογία κι από μεγάλη νίκη και δεν καταφέραμε να κάνουμε πράξη μια δεύτερη νίκη στη σειρά.. Αντ' αυτού κάναμε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι, δεν κάναμε τίποτα από εκείνα που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στην προπόνηση κι έτσι το Λαύριο έκανε μια από τις πιο άνετες νίκες του φέτος.. Χάσαμε την ευκαιρία να τελειώσουμε με την υπόθεση της παραμονής και τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε.

Μπροστά μας έχουμε την πρόκληση να δείξουμε το ανταγωνιστικό μας πρόσωπο απέναντι στην ΑΕΚ η οποία έχει βαριά φανέλα και μεγάλη ποιότητα στο ρόστερ της. Μας πείραξε πολύ η εικόνα της προηγούμενης αγωνιστικής και όλοι μας θέλουμε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και να πετύχουμε τον στόχο μας στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα