Γιαννακόπουλος: «Να αξιοποιήσουμε κάθε λεπτό»

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Να αξιοποιήσουμε κάθε λεπτό»

bet365

Ο Σάκης Γιαννακόπουλος θέλει απέναντι στον Παναθηναϊκό (18/3, 21:00) να αξιοποιήσουν κάθε λεπτό και να δοκιμάσουν πράγματα ενόψει της επόμενης αναμέτρησης.

Το blog του αρχηγού του Παναθηναϊκού στο esake.gr:

«Tην προηγούμενη εβδομάδα, κόντρα στον Κόροιβο, είχαμε ένα ματς που το πρέπει ήταν πολύ μεγάλο. Ήταν θέμα ζωής και θανάτου να νικήσουμε. Και με την απόδοση μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, πέρα από το ότι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, δείξαμε στους εαυτούς μας ότι μπορούμε να διαχειριστούμε την πίεση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλω, με την ευκαιρία, να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη συμπαράσταση του, καθώς ήταν στο πλάι μας από την αρχή έως το τέλος του ματς.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα ματς ακριβώς αντίθετο από αυτό με τον Κόροιβο. Ένα ματς… ό,τι ήθελε προκύψει. Ο Παναθηναϊκός δεν σου αφήνει ιδιαίτερα περιθώρια να σκεφτείς κάτι περισσότερο από μια καλή εμφάνιση. Κι αυτό που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και παράλληλα να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα εν όψει της αναμέτρησης της ερχόμενης εβδομάδας με τη Λευκάδα, που θα έρθει και πάλι το πρέπει!

Θεωρώ ότι είναι θετικό το γεγονός ότι πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια έχουμε αναμετρήσεις με ισχυρούς αντιπάλους. Και για αγωνιστικούς και για ψυχολογικούς λόγους. Όταν κοντράρεις έστω και για ένα μικρό διάστημα τόσο δυνατές ομάδες νιώθεις καλά και δουλεύεις ακόμη πιο σκληρά. Άρα όπως κόντρα στον Ολυμπιακό, έτσι και κόντρα στον Παναθηναϊκό θα κοιτάξουμε να αξιοποιήσουμε κάθε λεπτό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα