Η Ρεάλ θέλει τον Ντόντσιτς μέχρι το 2019, ενώ παραμονεύει το ΝΒΑ (pic & vid)

Η Ρεάλ θέλει τον Ντόντσιτς μέχρι το 2019, ενώ παραμονεύει το ΝΒΑ (pic & vid)

Gazzetta team
Η Ρεάλ θέλει τον Ντόντσιτς μέχρι το 2019, ενώ παραμονεύει το ΝΒΑ (pic & vid)

bet365

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να κρατήσει τον Λούκα Ντόντσιτς μέχρι το 2019, παρόλο που το... αστέρι της αναμένεται να αναδειχθεί Νο. 1 στο draft του 2018, με την περίπτωσή του να απασχολεί έντονα το ΝΒΑ.

Ο Λούκα Ντόνσιτς έχει μεγάλη πιθανότητα να βρίσκεται στο νούμερο 1 του draft του 2018, αφού οι τρομερές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης τον έχουν βάλει στο «ράνταρ» πολλών ομάδων στο NBA.

Οι Αμερικάνοι πιστεύουν τόσο πολύ στις δυνατότητες του γκαρντ της «Βασίλισσας», που έφτασαν σε σημείο να σκιαγραφήσουν το αγωνιστικό προφίλ και να βρουν τα δυνατά χαρακτηριστικά που συντροφεύουν το παιχνίδι του.

Ο δημοσιογράφος του «vertical», Jonathan Givony, τον συγκρίνει με τον Μανού Τζινόμπιλι, λέγοντας πως είναι ψηλότερος και δυνατότερος από τον Αργεντινό: «Οι άνθρωποι τον συγκρίνουν με τον Μανού. Ο Ντόντσιτς είναι ψηλότερος και δυνατότερος από τον Μανού και είναι καλύτερος από ότι ήταν ο Τζινόμπιλι στην ηλικία του».

Ακόμα αναφέρει πως η Ρεάλ θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στο ρόστερ της και τη σεζόν 2018-19 προσφέροντάς του ένα πολύ καλό συμβόλαιο, παρόλο που το ενδιαφέρον από το NBA συνεχώς ανεβαίνει και θα είναι πολύ δύσκολο για αυτόν να αρνηθεί την κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος αν το άλογο σου έρθει δεύτερο στο Cheltenham 2017.

Στο video που ακολουθεί από το «draft express» παρουσιάζεται στην ουσία το scouting report του παίκτη και τονίζονται τα πλεονεκτήματα του.

Μένει να δούμε αν όλα αυτά είναι αρκετά για να γίνει το νούμερο 1 στο draft του 2018.

 

NBA Τελευταία Νέα