Πάρκερ: «Η Βιλερμπάν θα παίξει στο EuroCup»

Πάρκερ: «Η Βιλερμπάν θα παίξει στο EuroCup»
Οι γαλλικές ομάδες επιθυμούν την επιστροφή τους στο EuroCup και ο Τόνι Πάρκερ εξήγησε ότι η Βιλερμπάν θα συμμετάσχει στις διοργανώσεις της EuroLeague Basketbal.

Η αγωνιστική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει οι σχετικές διεργασίες για την επόμενη χρονιά. Έτσι, λοιπόν, μετά την ιταλική ομοσπονδία ήταν η σειρά της γαλλικής να ενημερώσει ότι οι ομάδες της επιθυμούν να επιστρέψουν στις διοργανώσεις της EuroLeague Basketball και συγκεκριμένα στο EuroCup!

H Εquipe έκανε τη σχετική αποκάλυψη ενώ ο Τόνι Πάρκερ ξεκαθάρισε με την ιδιότητα του προέδρου της Βιλερμπάν ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί στο EuroCup της επόμενης περιόδου.

«Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με την EuroLeague. Έχω ενημερώσει τη γαλλική ομοσπονδία και την LNB (σ.σ. γαλλική λίγκα) ότι η Βιλερμπάν θα αγωνιστεί στο EuroCup της επόμενης σεζόν. Θέλουμε να αγωνιστούμε μελλοντικά στην EuroLeague. Η Γαλλία πρέπει να εκπροσωπείται στις καλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εμπιστεύομαι τον πρόεδρο της ομοσπονδίας και γνωρίζω καλά τις προσπάθειές του για τη βελτίωση και την προώθηση του αθλήματος. Αν όμως δεν επιτευχθεί συμφωνία ανάμεσα στη FIBA και την EuroLeague, στόχος μου είναι να συμμετάσχουμε στις διοργανώσεις της EuroLeague Basketball. Ελπίζω οι δυο πλευρές να έλθουν σε συμφωνία για το καλό του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Θέλουμε να αγωνιστούμε στο EuroCup και ελπίζω να παίξουμε στην EuroLeague σε δυο χρόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.