Βεργίνης: «Δε θέλουμε να είμαστε με κατεβασμένα τα χέρια»

Βεργίνης: «Δε θέλουμε να είμαστε με κατεβασμένα τα χέρια»

bet365

Ο Δημήτρης Βεργίνης έγραψε τις σκέψεις του για την αναμέτρηση του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό (12/10).

Ο γκαρντ του Απόλλωνα έγραψε blog στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι σκέψεις του Δημήτρη Βεργίνη:

«Την Κυριακή μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Ο αντίπαλος μας πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει πολύ δυνατό ρόστερ και όπως μπορούμε όλοι να καταλάβουμε ανάμεσα στις δύο ομάδες υπάρχει διαφορά δυναμικότητας.

Πάντα τα παιχνίδια με τους Συλλόγους που μας εκπροσωπούν και στα σαλόνια της Ευρώπης είναι γιορτή για την Πάτρα όμως δεν σας κρύβω ότι όλοι στον Απόλλωνα θα θέλαμε να είχαμε νικήσει την προηγούμενη αγωνιστική τον Κόροιβο και η βαθμολογική μας θέση να ήταν καλύτερη ωστόσο τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε και δυστυχώς εξακολουθούμε να βρισκόμαστε σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση.

Παραμένουμε στην «ηλεκτρική καρέκλα» όμως η κάθε ήττα θα πρέπει να είναι για εμάς και ένα μάθημα για να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας και στους αγώνες – τελικούς που έχουμε μπροστά μας να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε καθώς όλοι πλέον έχουμε καταλάβει ότι τα περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και ότι εάν δεν πετύχουμε τις νίκες που απαιτούνται τότε θα βρεθούμε σε πολύ δύσκολη θέση.

Κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν θέλουμε να πάμε με «κατεβασμένα χέρια» θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Άλλωστε αυτό το παιχνίδι θα είναι για εμάς και μια πολύ καλή δοκιμή ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει γιατί ας μην γελιόμαστε στο πίσω μέρος του μυαλού όλων μας υπάρχει το εκτός έδρας παιχνίδι με την Δόξα Λευκάδας το επόμενο Σάββατο.

Κλείνοντας θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους τους πατρινούς φιλάθλους τους οποίους έχουμε στεναχωρήσει τη φετινή χρονιά. Τα αποτελέσματα μας δεν μας έχουν βοηθήσει για να είμαστε πιο ήρεμοι και να απολαμβάνουμε το κάθε παιχνίδι όμως στα δύσκολα θα πρέπει να παραμείνουμε όλοι μαζί, ενωμένοι για να μπορέσουμε βήμα βήμα να ξεπεράσουμε τα αγωνιστικά εμπόδια και να φτάσουμε στον πολυπόθητο στόχο.

Ένα συγνώμη λοιπόν αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας τους οποίους περιμένουμε και την Κυριακή στο γήπεδο μας. Ο παλμός τους από την κερκίδα ελπίζω να μας γεμίσει δύναμη για να αντεπεξέλθουμε στους τελικούς που έχουμε μπροστά μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα