Καστρίτης: «Πήραμε 1-2 λάθος αποφάσεις στο τέλος»

Καστρίτης: «Πήραμε 1-2 λάθος αποφάσεις στο τέλος»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης εξήγησε τους λόγους της ήττας από τον Προμηθέα και τόνισε πως είναι σημαντικό να κλείσει καλά η σεζόν.

Τα Τρίκαλα ηττήθηκαν στο γήπεδό τους από τον Προμηθέα με τον Έλληνα τεχνικό να αναλύει τα αίτια της ήττας.

Ο Γιάννης Καστρίτης ανέφερε, «Συγχαρητήρια στην ομάδα του Προμηθέα για την νίκη της, συγχαρητήρια στον κόουτς Αγγέλου για την εμφάνιση της ομάδας του σήμερα και να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια που είπε για την ομάδα μας.

Το ξεκίνημα μας στο παιχνίδι δεν ήταν όπως θα θέλαμε, μείναμε αρκετά πίσω στο σκορ κάτι που στην διάρκεια του αγώνα μπορεί να μας στοίχισε και σε δυνάμεις και κατ’ επέκταση σε καθαρό μυαλό. Παρά ταύτα κανείς δεν μπορεί να παραγνωρίσει την τεράστια προσπάθεια και ενέργεια των παικτών μας και σε ένα ακόμη παιχνίδι βρίσκονταν στην διεκδίκηση της νίκης μέχρι το τέλος και αυτό να είστε σίγουροι ότι χρειάζεται να διαθέτεις μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να συμβεί.

Στο τέλος του αγώνα έπαιξαν ρόλο οι λεπτομέρειες, και επιθετικά και αμυντικά ίσως πήραμε μία δύο λάθος αποφάσεις, ο Προμηθέας είχε δύο πολύ μεγάλα σουτ σε καίριο σημείο, εμείς αντιθέτως δεν ευστοχήσαμε και μοιραία ήρθε η ήττα. Για μία ακόμη φορά συγχαρητήρια στα παιδιά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως τώρα, και σε κάθε περίπτωση η σεζόν θα τελειώσει για μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέλω να ευχαριστήσω για μία ακόμη φορά τους φιλάθλους μας για την εξαιρετική τους στήριξη».

Ο Μάικ Κάφει από τη δική του πλευρά είπε πως, «Ξεκινήσαμε αργά, ήμασταν κακοί στην άμυνα, δεν είχαμε καθόλου ρυθμό στην αρχή του παιχνιδιού. Θεωρώ πως κάναμε μια καλή δεύτερη περίοδο αν και θα μπορούσαμε να ήμαστε καλύτεροι αμυντικά. Στο δεύτερο είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, και κάποιες ατυχίες στην επίθεση οδήγησαν στο να χάσουμε το παιχνίδι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα