Αγγέλου: «Να αφήσουμε το "εγώ" και να κοιτάξουμε τον δίπλα μας»

Αγγέλου: «Να αφήσουμε το "εγώ" και να κοιτάξουμε τον δίπλα μας»

bet365

Ο προπονητής του Προμηθέα, Βαγγέλης Αγγέλου μοίρασε συγχαρητήρια για την παραμονή των Πατρινών στην Basket League.

«Κατ' αρχάς για εμάς ήταν μια πολύ σημαντική νίκη. Σήμερα και επίσημα πετύχαμε τον πρώτο στόχο που ήταν να μείνουμε στην κατηγορία στην πρώτη χρονιά του Προμηθέα στην μεγάλη κατηγορία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους δουλεύουν για τον Προμηθέα, σε όλο τον οργανισμό του Προμηθέα, από τα μίνι, τις ακαδημίες, από όλα τα κομμάτια της ομάδος μέσα και έξω από το γήπεδο, τους φιλάθλους, όλους αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούν καθημερινά για αυτή την προσπάθεια του Προμηθέα.

Επίσης θέλω να πω δημόσια ευχαριστώ στον Μάκη Γιατρά, για τη λειτουργία της ομάδος και στον αγώνα που δίνει. Η συμβολή του είναι πολύτιμη, είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει για τον Προμηθέα και προσωπικά εγώ τον ευχαριστώ γιατί σε δύο-τρείς αποφάσεις μου με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα Τρίκαλα, στον κόουτς Καστρίτη, εγώ δεν είχα χρόνο να παρακολουθήσω την ομάδα του, πρόκειται περί ενός εξαιρετικού προπονητή, πολύ εργατικού και αυτά που άκουσα σήμερα μου αρέσουν γιατί χρειαζόμαστε ανθρώπους στον χώρο με ήθος και εργατικότητα, συγχαρητήρια και στην ομάδα των Τρικάλων, που με αντίξοες συνθήκες κρατιέται στην κατηγορία προσφέροντας φέτος ελκυστικό μπάσκετ. Καλή συνέχεια σε όλους και εμείς συνεχίζουμε με την φιλοσοφία του Προμηθέα να είναι στην συνέχεια πιο ομαδική, να αφήσουμε το εγώ και να κοιτάξουμε τον δίπλα μας».

Από πλευράς παικτών, ο Μοχάμεντ Φαγιέ τόνισε: «Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι, σε μια καυτή έδρα, με θερμούς οπαδούς. Ξέραμε πως δεν θα είναι εύκολο να πάρουμε αποτέλεσμα μέσα σε μια τέτοια έδρα. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο παλέψαμε μέχρι το τέλος και η προσπάθεια μας είχε αίσιο τέλος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα