Πρίφτης: «Δύσκολο για φέτος ο Σανικίτζε»

Πρίφτης: «Δύσκολο για φέτος ο Σανικίτζε»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στην κακή εμφάνιση του Άρη στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Δόξα, την επιστροφή του Σανικίτζε και το κομμάτι της ενίσχυσης.

Ο προπονητής του Άρη εξήγησε στην αρχική τοποθέτησή του: «Συγχαρητήρια στη Λευκάδα για τον τρόπο που αγωνίζεται. Εμείς μπήκαμε νωθρά στο παιχνίδι σε ό,τι αφορά την ενέργεια και φαίνεται από τους 42 πόντους που φάγαμε αλλά και από την ενέργεια που βγάλαμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό, είναι μια μικρή μάχη για την 4η θέση. Τώρα έχουμε τη δυνατότητα ξεκούρασης, να δουλέψουμε περισσότερο, να κάνουμε δουλειά στους τραυματίες».

Σε ερώτηση σχετική με την κακή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, απάντησε: «Είναι ενστικτώδης αντίδραση, δεν έγινε ηθελημένα. Θεωρείς ότι είναι ευκολότερο το παιχνίδι, μπαίνεις με χαμηλότερη συγκέντρωση. Όσο και να πεις ότι αυτό είναι παγίδα ότι δεν πρέπει να υποτιμάς τον αντίπαλο ότι αυτά τα παιχνίδια εγκυμονούν κινδύνους, πράγματα που είμαστε, αυτά γίνονται. Συν ασφαλώς του ότι είμαστε μια ομάδα με αστάθεια»

Σε ερώτηση για το αν μίλησε με τη διοίκηση κι αν εισέπραξε τη δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα με τη Βιλερμπάν όπου δήλωσε ότι κάποιοι παίκτες δεν έχουν προσωπικότητα. «Δεν μου ειπώθηκε κάτι σχετικά με αυτή τη δήλωση», απάντησε.

Σχετικά με το κομμάτι της ενίσχυσης, είπε: «Αυτό υπό σκέψη. Παίζουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα… Τον χρειαζόμαστε και δεν τον χρειαζόμαστε τον έναν παίκτη. Αριθμητικά δεν τον χρειαζόμαστε αλλά ποιοτικά ναι. Θα δούμε τι υπάρχει στην αγορά και θα αποφασίσουμε».

Σχετικά με τον χρόνο επιστροφής του Βίκτορ Σανικίντζε, σημείωσε ότι ο Γεωργιανός δύσκολα θα προλάβει τη φετινή χρονιά. «Είναι πολύ δύσκολο. Έχει λίγες πιθανότητες. Στο στάδιο που βρίσκεται δεν σημαίνει ότι σε έναν μήνα θα είναι ικανός να μπει να παίξει. Το γεγονός ότι τρέχει με πλάγια βήματα δεν σημαίνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει το απρόοπτο. Δηλαδή μια αλλαγή κατεύθυνσης, ένα σταμάτημα. Από αυτά που έχω συζητήσει με το σταφ, είναι λίγες οι πιθανότητες επιστροφής εκτός κι αν η χρονιά τραβήξει σε μάκρος όπως πέρυσι όπου εκεί υπάρχει μια πιθανότητα συμμετοχής».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα