Το καλό πράγμα αργεί να γίνει

Gazzetta team
Το καλό πράγμα αργεί να γίνει
Με το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό (13/03, 19:00) θα ολοκληρωθεί η 21η αγωνιστική, η οποία αρχίζει σήμερα (11/03) με υπέροχες αναμετρήσεις.

Μπορεί το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (13/03, 19:00) να αργεί, αλλά αναμένεται με αγωνία, καθώς ίσως κρίνει σε μεγάλο βαθμό την κορυφή της βαθμολογίας.

Στην «Ένωση» υπάρχουν... αναταράξεις με την περίπτωση του Γιούρι Ζντοβτς, ωστόσο όλοι οι παίκτες είναι πανέτοιμοι. Το ίδιο «πάνοπλοι» και οι «ερυθρόλευκοι».

Την Κυριακή (12/03, 17:00) ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από τον Απόλλωνα, με την ομάδα της Πάτρας να θέλει νίκη για να... ανασάνει από την ουρά.

Στα σημερινά ματς (11/03), ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει το Ρέθυμνο στην Κρήτη. Η ομάδα του Βετούλα ψάχνει το καλό αποτέλεσμα για να σιγουρέψει κάπως τη θέση της στα playoffs. Για τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα απουσιάζει ο Κλάντον, ενώ ντεμπούτο θα κάνει ο Σομπέι.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον απελπισμένο για βαθμούς Ηρακλή. Θα πάρει τη νίκη παρά την πίεση του Γηραιού;

Ο Άρης θα υποδεχθεί την ουραγό Δόξα Λευκάδας στο κεκλεισμένων των θυρών «Αλεξάνδρειο». Οι «κίτρινοι» δεν θα έχουν τον Γκόρντον που αποδεσμεύτηκε, ενώ Καββαδάς και Κάμινγκς αναμένεται να αγωνιστούν. Οι Νησιώτες είναι ενισχυμένοι με την απόκτηση του Ρέτζερ Ντόουελ.

Η Κύμη θέλει να υπερασπιστεί την έδρα της και να πάρει νίκη παραμονής κόντρα στον Κολοσσό, που ψάχνει την εδραίωση στην πεντάδα.

Λαύριο και Κόροιβος ισοβαθμούν και αμφότεροι επιζητούν το καλό αποτέλεσμα για παραμονή στην κατηγορία.

Τέλος, Τρίκαλα και Προμηθέας... μάχονται για μία θέση στα playoffs.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα