Τα «ερυθρόλευκα» σενάρια για το πλεονέκτημα στα playoffs

Τα «ερυθρόλευκα» σενάρια για το πλεονέκτημα στα playoffs

Gazzetta team
Τα «ερυθρόλευκα» σενάρια για το πλεονέκτημα στα playoffs
Το gazzetta.gr σας παρουσιάζει τα σενάρια για το πλεονέκτημα έδρας του Ολυμπιακού στα playoffs της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός μαζί με τις ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ Μαδρίτης είναι οι μοναδικές ομάδες οι οποίες έχουν ήδη προκριθεί στα playoffs της Euroleague ενώ και οι τρεις βρίσκονται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πλεονεκτήματος της έδρας.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται μία ανάσα από το πολυπόθητο αυτό στοιχείο στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά υπάρχουν δύο ακραία σενάρια που τον αφήνουν εκτός «τετράδας».

Φυσικά και το κείμενο έχει σκοπό να αναδείξει το πόσο νωρίς η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου κέχει καταφέρει να... σφιχταγκαλιάσει το πλεονέκτημα, ωστόσο υπάρχουν και τα... μαθηματικά.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στο Ηρακλής - Παναθηναϊκός.

ΣΕΝΑΡΙΟ 1: Ο Ολυμπιακός θα έχει πλεονέκτημα με δύο νίκες στα 5 ματς που μένουν.

ΣΕΝΑΡΙΟ 2: Ο Ολυμπιακός θα έχει πλεονέκτημα και με μία νίκη αρκεί αυτή να είναι στο Βελιγράδι

ΣΕΝΑΡΙΟ 3: Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πλεονέκτημα αν κάνει 5 ήττες στα ματς που μένουν, η Φενέρμπαχτσε πετύχει 3 νίκες και μία εκ των Μπασκόνια, Ερυθρού Αστέρα και Παναθηναϊκού κάνουν το 5/5!

ΣΕΝΑΡΙΟ 4: Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει πλεονέκτημα αν κάνει μία νίκη (οποιοδήποτε ματς εκτός από αυτό στο Βελιγράδι) στα 5 ματς που μένουν και ο Ερυθρός Αστέρας να κάνει το 5/5 καλύπτοντας τη διαφορά των 8 πόντων με τους οποίους είχε ηττηθεί στο ΣΕΦ. Στην περίπτωση αυτή της μίας μόνο νίκης, οι Πειραιώτες κινδυνεύουν μόνο από τους Σέρβους αφού έχουν την ισοβαθμόα με Βάσκους και «πράσινους».

ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ

Ολυμπιακός - Γαλατάσαραϊ

Ερυθρός Αστέρας - Ολυμπιακός

Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης

Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Ολυμπιακός