Ρεκόρ λαθών σε μία σεζόν έκανε ο Χάρντεν

Ρεκόρ λαθών σε μία σεζόν έκανε ο Χάρντεν

Ρεκόρ λαθών σε μία σεζόν έκανε ο Χάρντεν

bet365

Ο «Μούσιας» κάνει τρομερή σεζόν κατά τα άλλα, αλλά οι πολλές κατοχές που περνούν από τα χέρια του, έφεραν και ρεκόρ λαθών!

Τι κι αν είναι από τους κορυφαίους παίκτες του NBA και ο απόλυτος ηγέτης των Ρόκετς; Ο Χάρντεν κατάφερε να κάνει ένα... ιστορικό ρεκόρ, που μόνο καλό δεν είναι. Συγκεκριμένα, ο «Μούσιας» ξεπέρασε τον εαυτό του, αφού πάλι εκείνος είχε τα πρωτεία, φτάνοντας τα 376 λάθη, που είναι ο μεγαλύτερος αριθμός μέσα σε μία σεζόν στην ιστορία!

Μάλιστα, απομένουν και 17 ακόμα ματς για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, κάτι που σημαίνει πως το νούμερο αυτό θα μεγαλώσει αρκετά στη συνέχεια. Όλα αυτά, βέβαια, έχουν και μία κάποια εξήγηση... Εκτός από «απρόσεκτος», ο Χάρντεν είναι και αυτός που ηγείται των Ρόκετς, με το 34,1% των επιθέσεων της ομάδας από το Χιούστον να περνάει από τα χέρια του.

Και ως επιπλέον ελαφρυντικό, έχει και τις ασίστ που βγάζει, καθώς είναι ο Νο 1 στη σχετική λίστα αυτή τη σεζόν. Εμείς τον αγαπάμε, πάντως και με τα - πολλά - λάθη του και τις συγκλονιστικές κατά καιρούς άμυνες που (δεν) παίζει!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα