Να επιστρέψουν με την πρόκριση θέλουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Αντωνία Σπανού
Να επιστρέψουν με την πρόκριση θέλουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

bet365

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ φιλοξενούνται από Μονακό και Τενερίφη αντίστοιχα και θέλουν την νίκη που θα τους επιστρέψει να συνεχίσουν στο Champions League και να ονειρευτούν Final 4.

Στην Γαλλία βρίσκεται ήδη η ΑΕΚ που θέλει την νίκη που θα την φέρει ένα βήμα πριν το Final 4 της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η Μονακό φιλοξενεί την «Βασίλισσα» (21:30, NS2) και οι δύο ομάδες μπαίνουν σχεδόν από την ίδια αφετηρία, αφού η ΑΕΚ καλείται να υπερασπιστεί το +1 που... κρατάει από το ΟΑΚΑ.

Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν μπορεί να υπολογίζει τον Μίλαν Μιλόσεβιτς που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, ενώ ο Δημήτρης Μαυροειδής ταξίδεψε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα αν και εκείνος έχει κάποιες ενοχλήσεις στο πόδι του.

Άπαντες στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι έχουν μοναδική ευκαιρία να πάρουν θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουν στον θεσμό.

Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του πάει για να ολοκληρώσει την έκπληξη που κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Τενερίφη.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά»ν βρίσκεται στην Ισπανία (21:30, ΕΡΤ3) και θέλει πάση θυσία να διατηρήσει τους 3 πόντους διαφορά που πήρε στο πρώτο παιχνίδι.

Όλοι γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα, καθώς αντιμετωπίζουν την πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος, αλλά έκαναν την έκπληξη μια φορά και θέλουν ένα ακόμα καλό παιχνίδι για να πάρουν μια τεράστια πρόκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα