Βιντορέτα: «Να φτάσουμε στον τελικό του Champions League»

Βιντορέτα: «Να φτάσουμε στον τελικό του Champions League»

Gazzetta team
Βιντορέτα: «Να φτάσουμε στον τελικό του Champions League»

bet365

Η Τενερίφη υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (8/3, 21:30) και ο προπονητής των Ισπανών, Τσους Βιντορέτα, δήλωσε υπερήφανος για τα επιτεύγματα της ομάδας του.

Η Τενερίφη φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης στη Liga Endesa με ρεκόρ 17-5 ενώ διεκδικεί με αξιώσεις την πρόκρισή της στα προημιτελικά του Basketball Champions League απέναντι στον ΠΑΟΚ. Για να συμβεί, όμως, αυτό οι Ίβηρες καλούνται να ανατρέψουν το -3 της ήττας (66-63) τους από τον «Δικέφαλο» στην PAOK Sports Arena. Στο μεσοδιάστημα, ο προπονητής της Τενερίφης, Τσους Βιντορέτα, αναφέρθηκε στο μυστικό της ομάδας του που έχει ανατρέψει κάθε λογής... κανονικότητα στην Ισπανία ενώ υπενθύμισε ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

«Τι είναι, λοιπόν, η Τενερίφη; Μια ομάδα με εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό! Δεν υπάρχει κάποιος σούπερ σταρ όμως έχουμε στη διάθεσή μας πολλούς καλούς παίκτες. Κάνουμε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα, γίνεται συλλογική προσπάθεια στο πιο υψηλό επίπεδο ενώ επιθετικά έχουμε καλούς πασέρ και μοιράζουμε το παιχνίδι. Στηρίζουμε, επίσης, πολλά στην ευστοχία μας πίσω από τα 6μ.75» εξήγησε ο Βιντορέτα στο Play Basket του ραδιοφωνικού σταθμού Cadena SER.

Πρόσθεσε, δε, πως «οι οπαδοί μας είναι πραγματικά υπερήφανοι για ό,τι έχουμε πετύχει. Έχουν "δεθεί" με τους παίκτες μας και την ομάδα που εκφράζει συγκεκριμένες αξίες. Προσωπικά, είμαι ένας φιλόδοξος προπονητής. Έχω συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος εδώ. Στόχος μου είναι να εξαντλήσω το συμβόλαιό μου. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας δυο πολύ δύσκολες διοργανώσεις. Το να φτάσουμε, λοιπόν, στον τελικό του Basketball Champions League θα ήταν κάτι πραγματικά όμορφο».

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα