Ράιλι: «Σοκαρίστηκα όταν έφυγε ο ΛεΜπρόν»

Ράιλι: «Σοκαρίστηκα όταν έφυγε ο ΛεΜπρόν»

bet365

Σοκαριστική ήταν για τον Πατ Ράιλι η απόφαση του ΛεΜπρόν Τζέιμς να αφήσει τους Χιτ για τους Καβαλίερς, πριν από τρία χρόνια, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Θύελλα αντιδράσεων είχε προκαλέσει η απόφαση του ΛεΜπρόν Τζέιμς να αφήσει τους Χιτ το 2014, μετά από τέσσερα χρόνια, για να επιστρέψει στους Καβαλίερς.

Αυτή η επιλογή από ότι φαίνεται σόκαρε και τον πρόδερο της ομάδας του Μαϊάμι, Πατ Ράιλι, όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του.

«Από τότε που είμαι εδώ, έχουμε τον ίδιο ιδιοκτήτη, τον ίδιο πρόεδρο, δύο προπονητές, το ίδιο επιτελείο. Έχουμε, επίσης, ανθρώπους που έχουν αγωνιστεί για εμάς και τώρα δουλεύουν μαζί μας. Οι παίκτες πάνε κι έρχονται. Ακόμα και οι σπουδαίοι παίκτες. Όταν ο ΛεΜπρόν έφυγε, ήταν το πιο σοκαριστικό πράγμα για εμένα. Δεν λέω αν ήταν σωστό ή λάθος, αλλά ήταν σοκαριστικό για τον σύλλογο. Η κουλτούρα μας, ωστόσο, παραμένει ίδια. Έχεις τα πάνω σου και τα κάτω σου μέσα στα χρόνια, αλλά αυτό που δεν αλλάζει είναι ο τρόπος που κάνεις τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο Ράιλι δεν είχε δηλώσει ποτέ άφωνος από την αποχώρηση του Ντουέιν Ουέιντ από την ομάδα, ο οποίος ήταν και περισσότερα χρόνια στο σύλλογο (13, 2003-16), γεγονός που δείχνει πως μάλλον κάτι ήξερε και δεν εξεπλάγην.

 

NBA Τελευταία Νέα