Απολαυστικός Χάρντεν για Κόμπι... ζελεδάκια και playoffs (vid)

Απολαυστικός Χάρντεν για Κόμπι... ζελεδάκια και playoffs (vid)

Απολαυστικός Χάρντεν για Κόμπι... ζελεδάκια και playoffs (vid)

bet365

Ο Τζέιμς Χάρντεν ήταν απολαυστικός στον Τζίμι Κίμελ! Μίλησε για το ίνδαλμά του Κόμπι Μπράιαντ... τα ζελεδάκια που υποτίθεται ότι του μοιάζουν και τα playoffs.

Ο Τζίμι Κίμελ έδωσε show με καλεσμένο τον Τζέιμς Χάρντεν! Και τα ζελεδάκια που υποτίθεται πως μοιάζουν με το πρόσωπό του σχολίασε, και την σχέση που έχει με τον Κόμπι Μπράιαντ σχολίασε, αλλά και το φετινό πρωτάθλημα.

Σε παλιότερη εκπομπή του ο «KB24» είχε δηλώσει φαν του Τζέιμς Χάρντεν κι ο ίδιος ανέφερε για τον... ήρωα των παιδικών του χρόνων:

«Προσπαθώ κάθε βράδυ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Σημαίνει πολλά για εμένα αυτό που είπε. Μιλάμε, έχουμε καλές σχέσεις, αλλά δεν μου το έχει πει ποτέ από κοντά βέβαια!».

Για όταν έπαιζαν αντίπαλοι: «Ήμουν νευρικός! Προσπαθούσα να τον σταματήσω! Έπρεπε να μαρκάρω και δεν είχα άλλη επιλογή».

Για ένα παιχνίδι που είχαν παίξει όταν ήταν σε νεαρή ηλικία σε ένα γηπεδάκι στην Ουάσινγκτον: «Ήταν lockout, καλοκαίρι, στο Ουάσιγκτον Παρκ, ήταν ένα μικρό γυμναστήριο. Παιδιά έπαιζαν εκεί. Ήρθε και παίξαμε. Πέτυχα 50 πόντους! 40... και το νικητήριο! (σ.σ. γέλια). Μας λείπει. Είναι ένας θρύλος.»

Όταν ρωτήθηκε για το αν πιστεύει ότι είναι ο MVP του φετινού ΝΒΑ το κοινό... ξέσπασε σε χειροκροτήματα με τον Κίμελ να σχολιάζει με σαρκαστική διάθεση: «Μπορείς να δεις πως οι άνθρωποι εδώ στο Λος Άντζελες ουρλιάζουν για σένα; Φαντάζεσαι πόσο χαμηλά είναι οι Λέικερς; (γέλια)», με τον Χάρντεν να συνεχίζει:

«Ναι. Όταν αρχίσαμε τη χρονιά έλεγαν πως θα τερματίσουμε 10η και τώρα είμαστε στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης. Πέρσι δεν τα καταφέραμε καλά στα playoffs και φέτος έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε για τον τίτλο».

 

NBA Τελευταία Νέα