Πέρασαν από... εξετάσεις οι παίκτες της Κύμης (pics)

Πέρασαν από... εξετάσεις οι παίκτες της Κύμης (pics)

bet365

Οι μαθητές του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας πέρασαν από... ανάκριση αντιπροσωπεία παικτών της Κύμης, οι οποίοι απάντησαν σε όλες τους τις ερωτήσεις.

Πάλι... παιδιά έγιναν οι Παναγιώτης Κατράνας, Αλέξανδρος Σιγκούνας, Βαγγέλης Τζόλος και ο γυμναστής της Κύμης, Δημήτρης Πασπαλάς, αφού βρέθηκαν στο 1ο Γυμνάσιο Χαλκίδας και πέρασαν ποιοτικό χρόνο με τους μαθητές του σχολείου.

Αρχικά, η αντιπροσωπεία των Ευβοιωτών μίλησε στα παιδιά για το σύλλογο και για το δύσκολο ματς που έρχεται με τον Κολοσσό και τα προσκάλεσαν στον αγώνα. Στη συνέχεια, απάντησαν στις ερωτήσεις των μικρών τους φίλους για θέματα που αφορούν το μπάσκετ, όπως τις θυσίες που έχουν κάνει για το άθλημα που αγαπούν, πότε ξεκίνησαν να ασχολούνται με την πορτοκαλί μπάλα, για τις προπονήσεις που κάνουν καθημερινώς, αλλά και για τους στόχους που έχουν ατομικά και ομαδικά.

Στο τέλος, βγήκαν όλοι στον προαύλιο χώρο κι έπαιξαν μπάσκετ, ενώ οι παίκτες μοίρασαν αυτόγραφα στους μαθητές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα