Ματαλών: «Νίκη, για ψυχολογία με Ηρακλή»

Ματαλών: «Νίκη, για ψυχολογία με Ηρακλή»

bet365

Το καλό αποτέλεσμα με το Ηράκλειο θέλει ο Πανιώνιος, για να πάει με ψυχολογία στο επόμενο ματς με τον Ηρακλή, σύμφωνα με τον Μάριο Ματαλών.

Ο Πανιώνιος υποδέχεται το Σάββατο (04/03, 17:00) το Ηράκλειο στο Κλειστό της Αρτάκης, για την 20η αγωνιστική της Α2 και επιθυμεί να διευρύνει το νικηφόρο σερί του στην κατηγορία.

Επίσης, χρειάζεται τη νίκη με τους Κρητικούς, για να πάει με ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη και τον Ηρακλή την επόμενη αγωνιστική, σύμφωνα με τον Μάριο Ματαλών.

«Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί και να πάμε με καλή ψυχολογία στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή που ακολουθεί. Αν είμαστε σοβαροί και δείξουμε το πρόσωπο που έχουμε εμφανίσει ως τώρα δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα απέναντι στο Ηράκλειο», είπε αρχικά ο 28χρονος γκαρντ των «κυανέρυθρων» στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, και συνέχισε: «Θεωρώ ότι εξαρτάται από μας και την δική μας απόδοση. Η άμυνα μας είναι το όπλο μας. Αν είμαστε σοβαροί θα φύγουμε νικητές από το γήπεδο».

Τέλος, τόνισε για την παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος μέχρι τώρα μας στηρίζει, είναι δίπλα μας και μας δίνει δύναμη. Τον θέλουμε κοντά μας και σ’ αυτό το παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα