Θερμό «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στους οπαδούς της

Θερμό «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στους οπαδούς της

Gazzetta team
Θερμό «ευχαριστώ» της ΑΕΚ στους οπαδούς της

bet365

Ένα μεγάλο... ευχαριστώ έστειλε η ΚΑΕ ΑΕΚ στους οπαδούς της για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν με Μονακό και τόνισε πως με τέτοια στήριξη, οι επιτυχίες θα έρθουν ξανά.
Η ανακοίνωση:
«Η ΑΕΚ διανύει την περίοδο (και) της ευρωπαϊκής της ανασύνταξης.

Η "Βασίλισσα" αποδεικνύει τα τελευταία χρόνια με ταπεινότητα και σεβασμό στους θεσμούς, αλλά και με προσήλωση στα ιδανικά, στις αξίες και στην λαμπρή Ιστορία της, ότι επέστρεψε.

Η νίκη της "Βασίλισσας" επί της Μονακό, με την οποία πραγματοποιήθηκε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην προημιτελική φάση του Basketball Champions League επιτεύχθηκε, ωστόσο, και χάρη στη δυναμική του τεράστιου κόσμου της. Ο λαός της ΑΕΚ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα, προς κάθε κατεύθυνση, εντός και εκτός συνόρων, και είναι βέβαιον, ότι το επόμενο διάστημα θα κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία του.

Η ΑΕΚ B.C. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους οπαδούς της για την συγκλονιστική ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν στο Κλειστό του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μονακό. Με τέτοιες συνθήκες είναι δεδομένο, ότι οι επιτυχίες θα επαναληφθούν, κι ότι στον μακρύ δρόμο (και) της ευρωπαϊκής καταξίωσης ο κόσμος θα δίνει την ώθηση για τα ομορφότερα, που έρχονται.

Πρόδηλο είναι, ότι εδώ και τρεις αγωνιστικές περιόδους επιδιώκουμε να είμαστε ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΟΥ μαζί και έτσι θα πορευόμαστε και στο μέλλον. Αυτή η συνύπαρξη δημιουργεί την ενδεδειγμένη "μαγιά", προκειμένου η "Βασίλισσα" να διεκδικήσει με αξιώσεις ό,τι της αναλογεί. Κι αυτό, που νομοτελειακά της αναλογεί είναι οι υψηλές διακρίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Με υπομονή και σύνεση, και στήριξη διαρκείας από τους οπαδούς της, είναι δεδομένο, ότι θα μπορέσουμε σύντομα να ανταποκριθούμε στην τεράστια διαχρονική εμβέλεια της ομάδας, που έφερε στη χώρα το πρώτο διασυλλογικό ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Προχωράμε… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Ξανά… σας ευχαριστούμε»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα