H ζωή της μοναδικής γυναίκας διαιτητή στην EuroLeague (vid)

Gazzetta team
H ζωή της μοναδικής γυναίκας διαιτητή στην EuroLeague (vid)
Η EuroLeague ετοίμασε ένα αφιέρωμα στην Αν Πάνθερ, τη μοναδική γυναίκα διαιτητή που «σφυρίζει» και παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η Γερμανίδα ρέφερι δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «γνώριζα καλά όταν ξεκίνησα αυτή τη καριέρα, ότι έπρεπε να σκέφτομαι και να συμπεριφέρομαι ως άνδρας. Και αυτό έκανα. Όμως με πλησίασαν οι υπεύθυνοι και μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να το κάνω αυτό. Απλά να είμαι γυναίκα και να συμπεριφέρομαι ως γυναίκα. Απλά να είμαι καλή διαιτητής...»

Στο αφιέρωμα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Αντρέα Τρινκιέρι ο οποίος την συναντάει περισσότερες φορές στο πρωτάθλημα Γερμανίας, ενώ η ίδια είπε επίσης:

«Πάντα βλέπω μετά τα ματς αν τα σφυρίγματα μου ήταν σωστά ή όχι. Σε περίπτωση που δεν είναι, αναρωτιέμαι γιατί. Είναι επίσης πολύ σημαντικό το θέμα επικοινωνίας με τους παίκτες» υπογράμμισε επίσης η Αν Πάνθερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.