Δηλώσεις-φωτιά Μητρούδη για Λάσκαρη: «Ας κάνει ομάδα και όχι μαγκιές»!

Δηλώσεις-φωτιά Μητρούδη για Λάσκαρη: «Ας κάνει ομάδα και όχι μαγκιές»!

Gazzetta team
Δηλώσεις-φωτιά Μητρούδη για Λάσκαρη: «Ας κάνει ομάδα και όχι μαγκιές»!

bet365

«Επίθεση» στον Νίκο Λάσκαρη έκανε ο Θεόφιλος Μητρούδης για τις δηλώσεις του περί έργου αξίας άνω του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για αθλητικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη. «Ούτε ο Γιαννακόπουλος δεν έχει ένα δις για τον Παναθηναϊκό, εδώ έκανε παζάρι στον προπονητή μας», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αιχμηρός ήταν ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης, για τις δηλώσεις του Νίκου Λάσκαρη στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» και την κατάσχεση των 60 εκατομμυρίων ευρώ από την περιουσία του.

Αρχικά, ο Θεόφιλος Μητρούδης είπε στον αέρα του «ΣΠΟΡ FM 94.6»: «Από πού να ξεκινήσω και πού να τελειώσω; Ό,τι και να λέγεται, εκείνο που μετράει είναι τα γεγονότα. Αν είναι γεγονός ότι έχουν κατασχεθεί 60 εκατομμύρια ευρώ από την περιουσία του κ. Λάσκαρη, τότε υπάρχει φοβερό πρόβλημα. Αφενός, διότι κανείς δεν μπορεί να επενδύσει στον σύλλογο και αφετέρου, γιατί δεν ξέρουμε πού ανήκει ο Άρης αύριο! Δεν μπορεί κανένας βάλει τον Άρη σε κίνδυνο… Ο Άρης είναι η ζωή μας, είναι ιδέα»!

Όσον αφορά το αθλητικό κέντρο, που ο Νίκος Λάσκαρης τόνισε ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία, κάνοντας λόγο για επένδυση 1 δις ευρώ, υποστήριξε: «Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, του φίλου μου, του Παύλου, δεν έχει 1 δις για να φτιάξει αθλητικό κέντρο στον Παναθηναϊκό! Η οικογένεια Γιαννακόπουλου δεν έχει τα χρήματα για ένα τέτοιο κέντρο… Και ο δικός μας στον Άρη βάζει 1,5 εκατ. τον χρόνο!

Εδώ έκανε παζάρι με τον προπονητή μας, αντί για 100.000 ευρώ, να του δώσει 80! Και εξάλλου, δεν μπορεί ο πιο ακριβός μας παίκτης να έχει 200 χιλιάρικα και να σου παίρνει η ΑΕΚ τον Μιλόσεβιτς, επειδή έδωσε 20 παραπάνω. Ας κάνει πρώτα ομάδα, να νικήσει τους γίγαντες και μετά να λέει για αθλητικά κέντρα… Δεν μπορεί να κάνει μαγκιές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα