Καββαδάς: «Να μπούμε με τσαμπουκά» (vid)

Καββαδάς: «Να μπούμε με τσαμπουκά» (vid)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Καββαδάς: «Να μπούμε με τσαμπουκά» (vid)

bet365

Δεδομένης της απουσίας του Τάντια Ντραγκίτσεβιτς, είναι σαφές ότι όλοι οι παίκτες της φροντ λάιν του Άρη θα έχουν αυξημένες ευθύνες στην αυριανή(1/3) αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν και ο Βασίλης Καββαδάς είναι έτοιμος να τις αναλάβει.

«Πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι, όπως με τη Στρασμπούρ. Το ίδιο δυναμικοί και μαχητικοί, να μπούμε με τσαμπουκά και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Είναι πολύ σημαντικό για μας να προκριθούμε στην επόμενη φάση», είπε ο Έλληνας σέντερ και αναφέρθηκε στο επίπεδο ετοιμότητας του Αρη.

«Είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε περάσει στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά είμαστε έτοιμοι για το παραπάνω. Εχουμε το πλάνο μας, πρέπει να το ακολουθήσουμε, γνωρίζοντας ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα», συμπλήρωσε.

Του ζητήθηκε να επιλέξει μεταξύ των Ούτερ, Ουάτκινς, ποιος παίκτης του ταιριάζει περισσότερο. «Όποιος κι αν είναι, είμαι έτοιμος να δώσω τη μάχη μου και να ανταποκριθώ στον ρόλο μου», απάντησε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα