Στα... δύσκολα αλλά με πίστη ο ΠΑΟΚ!

Στα... δύσκολα αλλά με πίστη ο ΠΑΟΚ!

Αντωνία Σπανού
Στα... δύσκολα αλλά με πίστη ο ΠΑΟΚ!

bet365

Την ισπανική Τενερίφη υποδέχεται στην Πυλαία ο ΠΑΟΚ (19:30, ΕΡΤ3) και θέλει να μπει δυνατά στα... δύσκολα και να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες στον επαναληπτικό.

Το Champions League μπαίνει στην τελική του πορεία καθώς οι 16 καλύτερες ομάδες του θεσμού ξεκινούν τις δύσκολες «μάχες» τους.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Θεσσαλονίκη την ισπανική Τενερίφη, του δικού μας Γιώργου Μπόγρη, και αναμένεται να έχει αρκετά δύσκολο έργο.

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΚ και να συγκεντρωθούν στην Ευρώπη και στον δύσκολο αγώνα που έχουν.

Άπαντες στο στρατόπεδο του «Δικέφαλου του Βορρά» γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν και θέλουν να τα δώσουν όλα, ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να κυνηγήσουν την πρόκριση στους «8» στο παιχνίδι στην Ισπανία.

Ο ΠΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει και την πολύ σοβαρή απώλεια του Σάιμπερτ, που δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του και αποτελεί σημαντικότατη απώλεια.

Από την πλευρά τους οι Ισπανοί κάνουν μια εξαιρετική χρονιά, όντας πλεόν πρώτοι στο πρωτάθλημα και έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο που στοχεύει ψηλά στην διοργάνωση.

Ο Γιώργος Μπόγρης γνωρίζει καλά τα... κατατόπια στο Παλατάκι και ο Έλληνας σέντερ αποτελεί έναν από τους... 12 που είναι μια ομάδα με τεράστιο πλουραρισμό.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα