Να... πετάξει με σκορ πρόκρισης στο Πριγκιπάτο

Να... πετάξει με σκορ πρόκρισης στο Πριγκιπάτο

Gazzetta team
Να... πετάξει με σκορ πρόκρισης στο Πριγκιπάτο

bet365

Η ΑΕΚ ρίχνεται στη μάχη των «16» του Basketball Champions League και καλείται να πάρει τη νίκη και τη... διαφορά απέναντι στη Μονακό (28/2, 19:30, NS2) προκειμένου να νιώθει πιο άνετα εν όψει της ρεβάνς.

Είναι δεδομένο, πλέον, ότι η ΑΕΚ έχει έναν μεγάλο στόχο τη φετινή σεζόν! Την πρόκριση στο Final-4 του Champions League και από εκεί και πέρα τη διεκδίκηση του τροπαίου!

Από τη στιγμή που δεν κατάφερε να διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ γνωρίζει ότι και το έργο της στο πρωτάθλημα της Basket League θα είναι πολύ δύσκολο, έχει στρέψει ολοκληρωτικά το ενδιαφέρον της στην Ευρώπη!

Μετά τη πρόκριση απέναντι στη Γιουβέντους, οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να περάσουν και το δύσκολο εμπόδιο της φορμαρισμένης Μονακό! Το πρώτο ματς για τη φάση των «16» θα διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης (28/2, 19:30, NS2) στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων, όπου θέλουν πρωτίστως τη νίκη και από εκεί και πέρα την καλύτερη δυνατή διαφορά εν όψει της ρεβάνς στο Πριγκιπάτο.

Ο Γιούρι Ζντοβτς δεν υπολογίζει στον Μιλόσεβιτς ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του, ωστόσο ποντάρει πολλά στην εμπειρία του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος -μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ- θα κάνει ντεμπούτο και στην Ευρώπη. Επίσης ολοένα και ανεβάζει ρυθμούς ο Μπραντ Νιούλεϊ, από τον οποίο ο Σλοβένος προπονητής περιμένει πολλά στη συνέχεια και δη στα ματς με τη Μονακό.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις σε αυτό το ματς αναμένεται να γίνει και ρεκόρ προσέλευσης φιλάθλων τη φετινή σεζόν, αφού ο κόσμος της ΑΕΚ έχει εκφράσει έντονα το ενδιαφέρον του να βρεθεί στην αναμέτρηση με τους Μονεγάσκους.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα