Το απίθανο 29-3 της Τενερίφης πριν από τον ΠΑΟΚ! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Το απίθανο 29-3 της Τενερίφης πριν από τον ΠΑΟΚ! (vid)

bet365

H Tενερίφη αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στους «16» του Basketball Champions League, κάνοντας νωρίτερα επιμέρους σκορ 29-3 στο δεύτερο δεκάλεπτο του ματς με τη Φουενλαμπράδα!

Ο «Δικέφαλος» ολοκλήρωσε την ανατροπή στη σειρά με την Παρτίζαν και πλέον έχει μπροστά του το Game 1 με την Τενερίφη (28/2, 19:30), με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Η ομάδα του Γιώργου Μπόγρη ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη ως πρωτοπόρος της ισπανικής λίγκας, αφού εκμεταλλεύτηκε την εντός έδρας ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Γκραν Κανάρια και ανέβηκε στο 16-5 στην κατάταξη, αφήνοντας τους κυπελλούχους Ισπανίας στο 15-5.

Μάλιστα η Τενερίφη επικράτησε της Φουενλαμπράδα με 85-61 στο τελευταίο παιχνίδι της πριν από το ματς με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας επιμέρους σκορ 29-3 στη δεύτερη περίοδο! Δείτε πως...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα