Μαρκόπουλος: «Απώλεια ο Σάιμπερτ, παίζεις με αυτόν που κληρώνεσαι»

Μαρκόπουλος: «Απώλεια ο Σάιμπερτ, παίζεις με αυτόν που κληρώνεσαι»

Κάτια Πετροπούλου
Μαρκόπουλος: «Απώλεια ο Σάιμπερτ, παίζεις με αυτόν που κληρώνεσαι»

bet365

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσει την ποιοτική Τενερίφη (28/02, 19:30) και να διαχειριστεί σωστά το κενό που αφήνει ο Σάιμπερτ, σύμφωνα με τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται αύριο (28/02, 19:30) την Τενερίφη στο «Παλατάκι» για το πρώτο ματς των «16» του Champions League και ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για τα πράγματα που πρέπει να προσέξει η ομάδα του στην αναμέτρηση.

Επίσης, ο 67χρονος τεχνικός τόνισε πως πρέπει να διαχειριστεί το κενό του Σάιμπερτ, που είναι τραυματίες, και πως όλα τα ματς έχουν τις δυσκολίες τους.

Αναλυτικά είπε για:

Την Τενερίφη: «Παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Είναι δεύτερη σε ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης, κάτι που δείχνει την ποιότητα και την αξία της ομάδας. Μπορεί να μην έχει μεγάλα ονόματα στο ρόστερ, αλλά έχουν πολύ καλή χημεία πιέζουν πολύ και θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην επίθεση. Προσπαθούν στην επίθεση να βρουν την καλύτερη λύση. Είναι πολύ καλοί έξω από τη γραμμή των τριών πόντων».

Το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Δεν πρέπει να κάνουμε λάθη. Πρέπει να μην κάνουμε βιαστικές επιθέσεις και να μην τους δώσουμε ευκαιρία για fast break και να έχουν υπομονή για τις μεγάλης διαρκείας επιθέσεις, για να μην τους δώσουμε τα περιφερειακά σουτ».

Τον τραυματισμό του Σάιμπερτ: «Είναι μια μεγάλη μονάδα, είναι ο κατ’ εξοχήν σουτέρ μας. Είχαμε την ευκαιρία να βάζουμε εύκολα καλάθια και ξεκολλούσε την ομάδα. Τώρα πρέπει να βρούμε λύσεις αλλού για το σκοράρισμα και να καλύψουμε το κενό του».

Την παρουσία των οπαδών του ΠΑΟΚ: «Πάντα θέλουμε τον κόσμο μας, αλλά αυτές οι ομάδες έχουν αντιμετωπίσει γεμάτα γήπεδα και στην Ισπανία».

Το πως θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη: «Δεν υπάρχει στο μυαλό η εναλλακτική λύση. Παίζεις με αυτόν που κληρώνεσαι. Όλα τα παιχνίδια έχουν τις δυσκολίες τους. Το θέμα είναι πόσο έτοιμος θα είσαι εσύ να αντιμετωπίσεις τις ομάδες και να παίξεις στο ρυθμό που παίζουν οι αντίπαλοι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα