Αντετοκούνμπο: «Να παλέψουμε για τα playoffs» (vid)

Αντετοκούνμπο: «Να παλέψουμε για τα playoffs» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Αντετοκούνμπο: «Να παλέψουμε για τα playoffs» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του και ήταν από τους παίκτες-κλειδιά για τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Φοίνιξ Σανς. Μετά το ματς στάθηκε στον μεγάλο στόχο της ομάδας του.

Ο Έλληνας φόργουορντ φιλοξενήθηκε στο flash interview και μίλησε για το παιχνίδι, το All Star Game αλλά και για τους στόχους των Μιλγουόκι Μπακς.

«Απλά παίξαμε πολύ δυνατά στην άμυνα, τρέξαμε, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα και εμπιστευτήκαμε ο ένας τον άλλον» δήλωσε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για την τελευταία φάση με το τρίποντο του Σνελ που «κλείδωσε» τη νίκη της ομάδας του, είπε: «Το σύστημα ήταν να πάρω εγώ τη μπάλα, αλλά είδα τον Μάλκολμ (σ.σ. Μπρόγκντον) ελεύθερο, εκείνος έδωσε στον Τόνι (σ.σ. Σνελ) και ευστόχησε».

Όσον αφορά τη συνέχεια είπε ότι «κάθε ματς είναι διαφορετικό και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, να παλέψουμε και να κερδίσουμε τη θέση στα playoffs», στάθηκε στην πολύ καλή απόδοση του Μάικ Μπίσλι ο οποίος κλήθηκε να αντικαταστήσει τον τραυματία Τζαμπάρι Πάρκερ, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη συμμετοχή του στο All Star Game, είπε: «Ήταν μια σπουδαία εμπειρία, κάτι το απίστευτο! Και χαίρομαι που το έζησα έχοντας στο πλευρό μου και την οικογένειά μου. Και μόνο που ήμουν με τον Λεμπρόν, τον Μπάτλερ, τον Μέλο, τον Κάιρι στα αποδυτήρια, ήταν πολύ ωραίο και είχε πλάκα. Είπα στον προπονητή Μπραντ Στίβενς πως θα παίξω δυνατά, γιατί αυτό ξέρω να κάνω πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα