Το... 47άρι του Σάσα Ντανίλοβιτς! (vid)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Το... 47άρι του Σάσα Ντανίλοβιτς! (vid)

bet365

O τεράστιος Σάσα Ντανίλοβιτς γίνεται 47 ετών και και το gazzetta.gr θυμάται το ιστορικό... 47άρι του σε αγώνα της Κίντερ με τη Ρόμα!

Κυκλοφορούσε σε όλα τα γήπεδα της Ευρώπης με το πιο υπεροπτικό βλέμμα που είχε παίκτης τόσο υψηλού επιπέδου. Έπαιζε με τρομερή αυτοπεποίθηση και δεν είχε κανένα θέμα να σκοράρει στα μούτρα οποιουδήποτε αντιπάλου. Ζητούσε την μπάλα στα κρίσιμα και δεν κρυβόταν. Ο Σάσα Ντανίλοβιτς ήταν ο ορισμός του ηγέτη! Έπαιζε στο κόκκινο και πανηγύριζε κάθε καλάθι που πετύχαινε στα ντέρμπι της Serie A, κάνοντας πολλές φορές χειρονομίες στην εξέδρα και πιάνοντας... κουβέντα με αντιπάλους και διαιτητές.

Παιδί του πολέμου της Σερβίας, έγινε γνωστός με την Παρτίζαν κι εν συνεχεία μεγαλούργησε με την Κίντερ Μπολόνια. Ο θρύλος του γιουγκοσλαβικού μπάσκετ και νυν πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας γίνεται σήμερα (26/2) 47 ετών και το gazzetta.gr παρουσιάζει την ιστορική εμφάνισή του κόντρα στη Ρόμα, όταν έκανε career high με 47 πόντους (7/7 βολ., 8/10 δίπ., 8/13 τρίπ.)!

VIDEO: basket24gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα