Οι fans ονειρεύονται τον Γιάννη εξώφυλλο στο 2k! (pic)

Οι fans ονειρεύονται τον Γιάννη εξώφυλλο στο 2k! (pic)

Στέλλα Παπαδοπούλου
Οι fans ονειρεύονται τον Γιάννη εξώφυλλο στο 2k! (pic)

bet365

Μπορεί ακόμα να είναι πολύ νωρίς όμως οι φίλοι των Μπακς ονειρεύονται τον Αντετοκούνμπο ως το νέο cover για το πασίγνωστο video game.

Είναι τέτοια η απήχηση του παιχνιδιού που πλέον κάθε χρόνο μήνες πριν κυκλοφορήσει γίνεται ντόρος όχι μόνο για το game mode και τα νέα του χαρακτηριστικά αλλά και για το εξώφυλλο. Για παράδειγμα στο 2k16 για να μην υπάρξουν... παρεξηγήσεις και ταυτόχρονα το ΝΒΑ να πουλήσει περισσότερο τα καλύτερα «προϊόντά» του, χώρεσε στο cover τους Κάρι, Ντέιβις και Χάρντεν.

Στο 2k17 εμφανίστηκε ο Πολ Τζορτζ με τις φανέλες των Πέισερς και των ΗΠΑ (εξαιτίας των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο). Στο 2k18 όμως; Ουδείς μπορεί να γνωρίζει. Ηδη αρκετοί fans του παιχνιδιού έχουν κάνει τις δικές τους version. Από Ντουέιν Ουέιντ μέχρι Ντάμιαν Λίλαρντ.

Ηρθε όμως και η σειρά του Γιάννη. Ο οποίος δεν αποκλείεται όντως να εμφανιστεί στο νέο εξώφυλλο της πετυχημένης σειράς. Ενας φίλος των Μπακς αποφάσισε να φτιάξει το δικό του cover ελπίζοντας πως στο ΝΒΑ 2Κ18 θα είναι ο «Greek Freak». Ποιος μπορεί να το αποκλείσει; O Γιάννης είναι κι επίσημα All Star, όντας πρώτος σκόρερ στην ομάδα της Ανατολής (με 30 πόντους).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα