Τα «κίτρινα» εισιτήρια για το ματς με τη Βιλερμπάν!

Τα «κίτρινα» εισιτήρια για το ματς με τη Βιλερμπάν!

Gazzetta team
Τα «κίτρινα» εισιτήρια για το ματς με τη Βιλερμπάν!

bet365

Στον Άρη έχουν στρέψει ολοκληρωτικά, πλέον, το ενδιαφέρον τους στην αναμέτρηση με τη Βιλερμπάν για το πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι για τη φάση των «16» του Champions League.

Η «κίτρινη» ΚΑΕ ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τα εισιτήρια της αναμέτρησης εν όψει του αγώνα της Τετάρτης (1/3) και όπως όλα δείχνουν το «Nick Galis Hall» θα είναι... κατάμεστο!

Αναλυτικά

«Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει ότι από σήμερα Κυριακή (26/02) τίθενται, ηλεκτρονικά, σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα της ομάδας μας με την ASVEL Lyon – Villeurbanne (Τετάρτη 01/03, 19:30), στα πλαίσια της φάσης των «16» του Basketball Champions League.

Ο ΑΡΗΣ κέρδισε την πρώτη μάχη των play-offs και σας περιμένει κοντά του, σε ένα κατάμεστο «Nick Galis Hall», για να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης στα προημιτελικά της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας οι οποίοι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό Superfoods, θα μπορέσουν να εισέλθουν δωρεάν (με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας τους) στο «Nick Galis Hall». Οι κάτοχοι PLATINUM, GOLD και 2-3Α, θα πρέπει να αγοράσουν το εισιτήριό τους για τον αγώνα με τη γαλλική ομάδα, αφού τα διαρκείας είχαν ισχύ μόνο για την πρώτη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι τιμές:

Θύρες 1,4-5-6-7-8-9-10: 10€

Θύρες 2-3: 15€

Θύρες 2-3 GOLD: 20 €

Θύρες 8-9 VIP: 13€

Παιδικό: 5€

Τρόπος και ώρες διάθεσης

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ως εξής:

* Από την ARIS BC Boutique “The Legend Store”:

Τρίτη 28/02: Από τις 12:00 έως τις 20:00.

Τετάρτη 01/03: Από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα.

* Ηλεκτρονικά, μέσω της VIVA (www.viva.gr), από σήμερα Κυριακή 26/02.

* Από τα συνεργαζόμενα σημεία του δικτύου της VIVA: Public, MediaMarkt, Reload, SevenSpots.

Υπενθυμίζεται ότι για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ.

Baby pass»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα