Κλείνει στους Καβαλίερς ο Ντερόν Ουίλιαμς!

Κλείνει στους Καβαλίερς ο Ντερόν Ουίλιαμς!

Γιώργος Κούβαρης
Κλείνει στους Καβαλίερς ο Ντερόν Ουίλιαμς!

bet365

Ο Ντερόν Ουίλιαμς θα συνεχίσει την καριέρα του στους Κλίβελαντ Καβαλίερς και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση των πρωταθλητών!

Αν μη τι άλλο πρόκειται για μια σημαντική ενίσχυση, αφού πρόκειται για πρώην All Star παίκτη, μέλος της Team USA, ο οποίος θα δώσει την ώθηση που έψαχναν οι Καβαλίερς στα γκαρντ.

Πρόκειται για το ιδανικό back up του Κάιρι Ίρβινγκ, ενώ μπορεί και μόνος του να κουβαλήσει την ομάδα. Μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τους παίκτες που θα αποχωρήσουν από το Κλίβελαντ ώστε να αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ θα ανακοινωθεί και η συμφωνία με τον D-Will.

Τα δύο τελευταία χρόνια στους Μάβερικς, ο Ντερόν Ουίλιαμς είχε κατά μέσο όρο 13,1 πόντους και 6,9 ασίστ, ενώ σε όλη την καριέρα του (Τζαζ, Νετς, Μαβς) μέτρησε 16,6 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 8,2 τελικές πάσες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα