Μπρατσιάκος: «Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα»

Gazzetta team
Μπρατσιάκος: «Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα»

bet365

Ο προπονητής της Κύμης, Βασίλης Μπρατσιάκος, παραδέχτηκε πως οι παίκτες του έπαιξαν με καρδιά κόντρα στη Δόξα ενώ υπενθύμισε πως απομένουν άλλοι 7 «τελικοί»,

«Καταρχήν θέλω να πω καλή συνέχεια στο κόουτς Τακιανό, καθώς καταλαβαίνω την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Λευκάδα και το πολύ δύσκολο έργο που έχει στις τελευταίες αγωνιστικές. Εύχομαι τόσο σε εκείνον όσο και στην ομάδα του ότι καλύτερο.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν για εμάς ένα παιχνίδι "τελικός", όπως "τελικοί" είναι όλα τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος. Καταφέραμε το τελευταίο 10ήμερο να δουλέψουμε μετά από πολύ καιρό όλοι μαζί, με τα νέα μας αποκτήματα και με τα παιδιά που επέστρεψαν από τους τραυματισμούς. Δουλέψαμε πολύ καλά, παίξαμε και ένα φιλικό με το Λαύριο, με την ομάδα να δείχνει ζωντανή ξανά. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε εμείς ως τεχνικό επιτελείο ήταν να δουλέψουμε και στο ψυχολογικό κομμάτι της ομάδας, πράγμα που καταφέραμε.

Πραγματικά τα παιδιά σήμερα έπαιξαν με καρδιά, γιατί αυτά τα παιχνίδια εκτός από τις τακτικές που της δουλεύουμε εμείς οι προπονητές όλη την εβδομάδα, θέλουν και να έχουν μεγάλη θέληση οι παίκτες. Να νικούν το άγχος τους και να μπαίνουν δυνατά σε άμυνα και σε επίθεση. Εμείς σήμερα ευτυχήσαμε να έχουμε 50% στα τρίποντα, ένα υψηλό ποσοστό στην έδρα μας μετά από καιρό. Αναγκάσαμε επίσης τον αντίπαλο σε πολλά λάθη, όντας πολύ πιεστικοί στην άμυνα μας, ενώ μοιράσαμε και 22 ασίστ.

Η άμυνα μας ήταν το μεγάλο μας όπλο στον 1ο γύρο και πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα ξαναγίνει το μεγάλο μας όπλο. Είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια ότι είναι μεγάλη νίκη η σημερινή αλλά έχουμε ακόμα 7 αγωνιστικές, όπου πρέπει να κάνουμε τουλάχιστον 3 νίκες.
Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα, μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας, μόνοι μας θα προσπαθήσουμε να ξαναμπούμε στον ίσιο δρόμο. Για την ιστορία του καθενός ξεχωριστά και για την ιστορία αυτής της ομάδας, που από τον πρόεδρο ως τον φροντιστή αξίζει να μείνει στην κατηγορία. Το ελληνικό μπάσκετ αξίζει να έχει ομάδες σαν την Κύμη στην Basket League».

Τους παίκτες της Κύμης εκπροσώπησε ο Τσάβνταρ Κοστόφ: «Θεωρώ ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και ότι ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι. Ξέραμε ότι αυτό ήταν ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς, καθώς προερχόμασταν από συνεχόμενες ήττες. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, τόσο την επόμενη εβδομάδα στην Κρήτη όσο και στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι μας με τον Κολοσσό. Θέλουμε πάρα πολύ να μείνουμε στην κατηγορία, πιστεύω ότι το αξίζουμε και μπορούμε να το καταφέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα