Μαρκόπουλος: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη στο δεύτερο μέρος»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Μαρκόπουλος: «Κάναμε παιδαριώδη λάθη στο δεύτερο μέρος»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην κακή επίθεση του δεύτερου ημιχρόνου και στα λάθη που τους στοίχισαν.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μια ομάδα που έχει πολύ δυνατό ρόστερ. Πολύ πιο δύσκολα και μέσα στην έδρα τους. Ήρθαμε να καταθέσουμε την ψυχή μας και να βγάλουμε έξω από το παιχνίδι, τα βασικά στοιχεία της ΑΕΚ και να εκμεταλλευτούμε τις αμυντικές αδυναμίες της. Το πετύχαμε στην αρχή, αλλά στην πορεία κουραστήκαμε, βελτιώθηκε και ο αντίπαλος. Δεν μας βοήθησε και ο τραυματισμός του Σάιμπερτ. Δεν είχαμε καλή εικόνα στην επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο. Κάναμε πολλά και παιδαριώδη λάθη. Έτρεξε η ΑΕΚ και άνοιξε το ματς. Αυτό δεν έπρεπε να τους το δώσουμε, ειδικά στο γήπεδό τους. Έχουμε τώρα ένα ματς στην Ευρώπη. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ”.

Για τους 17 πόντους του Κλάντον στο α' ημίχρονο, αλλά μηδέν στο δεύτερο: «Λογικό αυτό. Θα βελτιωθεί κάποια στιγμή η άμυνα. Δεν παίξαμε και καλά στην επίθεση. Δεν κάναμε σωστές επιθέσεις».

Τέλος για τον τραυματισμό του Τζόρνταν Σάιμπερτ: «Έχει βγάλει τον ώμο του μάλλον, κόντραρε με αντίπαλο. Όταν βγαίνει ο ώμος, δεν είναι εύκολα τα πράγματα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα